Board index JoyofSatan666 Finnish translations

Finnish translations

For those who wish to establish a relationship with Satan.

Topics of discussion include: Demons, Magick, Satanic Witchcraft and much more!

http://www.joyofsatan.org/

Post Mon Nov 16, 2015 12:26 pm

Posts: 290
(I have been thinking about making a Finnish translation about some of the topics in Joy of Satan -ministry. Like meditations, Exposing Christianity, Death of Communism, Jews Are Gone, sermons of the HPs etc. Because this is a big project for one man I hope that there is someone from Finland who can help me in making the translations and giving development ideas for further translations. In future there may come better translations but this one is good enough for now. As I announced these finnish translations are under development and can change for better in the future. Hail Satan!)

How to Clean Your Aura

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... aning.html

Kuinka aura puhdistetaan

Aurasi puhdistaminen on välttämätöntä hengellisen hygienian kannalta. Puhdistamalla aurasi päivittäisin suojaat itsesi psyykkisiltä hyökkäyksiltä ja sairauksilta. Puhdas aura on vetovoimainen ja edistää parempia ihmissuhteita. Ihmiset ovat luonnostaan huomaavaisempia ja tarjoavat palveluksia niille joiden aura on puhdas ja säteilee energiaa. Tässä on kuinka vaikutamme ihmisiin ja saamme heidät tekemään tahtomme mukaan. Mustassa magiassa käytetyt ajatusmuodot jotka saavat alkunsa pahantahtoisuudesta, kateudesta ja/tai toisten vihasta kiinnittyvät yksilön auraan ja tuovat epäonnea kuten onnettomuuksia, sairauksia ja niin edespäin. Auranpuhdistaminen [niin kauan kun kyseessä ei ole vakavia ongelmia] vie ainoastaan muutaman minuutin päivästä ja on sen arvoista. Kun yksilö on sairas, ja/tai masentunut, aura on likainen ja sen puhdistamiseen voi tarvita useita meditaatiosessioita. Mitä on sisällä heijastuu auraan. Kun on kyse sairauksista, joko valmiiksi ilmentyneestä tai tulossa olevasta, aura omaksuu likaisen harmaan värin.

Ihanteellisesti aura pitäisi puhdistaa kahdesti päivässä – herätessä, ja ennen nukkumaanmenoa illalla. Auran puhdistaminen ennen nukkumaanmenoa on välttämätöntä. Mitä useamman ihmisen kanssa tulet vuorovaikutukseen päivän aikana sitä enemmän ajatusmuotoja ja energiaa kiinnittyy astraaliruumiiseesi mikä usein johtaa ongelmiin. Ihmisten astraaliruumiit usein sekoittuvat päivittäin. Kuten fyysisten virusten ja fyysisten basillien kanssa astraaliruumis voi olla haavoittuvainen negatiivisille energioille.

PUHDISTAAKSESI AURASI:
1. Kuvittele kirkas valo peittämään sinut kokonaan. Pidä tämä mielessäsi minuutti tai kauemmin. Se ei kestä kauaa.
2. Nyt kuvittele valo kirkkaampana ja intensiivisempänä jokaisen chakrasi kohdalla aivan kuin pienoisaurinkona.

Tuossa oli kaikki mitä lyhyeen työskentelyyn sisältyy. Tämä harjoite voi pitää sinut puolustustilassa negatiivisia energioita ja psyykkisiä hyökkäyksiä vastaan ja estää niitä ilmentymästä. Jos huomaat, että aurasi ja chakrasi ovat vakavasti likaantuneet kuten sairauden aikana, sitten toista pidempi versio auranpuhdistuksesta:

PUHDISTAAKSESI AURASI TÄYDELLISESTI, lausu saatanallisen rukousnauhan (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... osary.html) kanssa Auringon siemenmantra samalla kun visualisoit itsesi loistavan valkokultaisen valon peitossa. Keskity värähtelyyn koko sielullasi. Voit valita kumman tahansa Auringonmantran jonka kanssa tunnet olosi viihtyisäksi, koska molemmat ovat toimivia:

”SURYA” SUUU-RR-YAH
tai
”RAUM” RR-AHH-UUU-MMM.
[Be sure to roll your R's].

Vibraatio on paljon tehokkaampaa auranpuhdistamisessa. Tämän voi tehdä joka päivä, jos niin haluaa. Visualisaatio yksin, useimmiten, ei ole ainoastaan erittäin vaikeaa tapauksissa joissa yksilö on erittäin sairas, mutta ei läheskään niin tehokasta kuin vibraationkäyttäminen. Koska sielu on tehty valosta, Aurinko sisältää kaikki nähtävissä olevat värit spektristä ja tämän lisäksi valo joka on näkymätöntä paljaalle silmälle, joka myös on olennainen osa sielua. Yhtä kirkkaan valon kuin Aurinko kuvitteleminen ja Aurinkomantran resitoiminen on erittäin voimakasta auranpuhdistamiseksi kaikista negatiivisista energioista.

Melko usein, jos on ongelmia kuten sairauksia ja jos on paljon negatiivista energiaa, yksilöllä on vaikeuksia visualisoida valoa. Kun tarpeeksi energiaa rakentuu toistetuista työskentelyistä, valonvisualisoimisesta tulee paljon helpompaa. Valon näkeminen osoittaa, että työskentely toimii kuten pitää. Näin on asianlaita myös saatanallisten parantamisten suhteen. Jos sairaus on vakava tai/ja krooninen, se voi viedä useita työskentelyjä ennen kuin yksilö pystyy visualisoimaan ja näkemään valon. Tässä tapauksessa se merkitsee, etttä työskentely pitäisi toistaa jatkuvasti jopa sen jälkeen kuin yksilö näyttäisi olevan täysin parantunut. Huolimatta siitä ”näkeekö” yksilö helposti valon vai ei, hänen tulisi tehdä parhaansa visualisoidessaan valoa jopa kaikkein vaikeimmissa tapauksissa.

Vastoin monia opetuksia, Saatana/Lucifer on valontuoja. Kun demonit vapautettiin, valonmäärä heidän auroissaan on lisääntynyt huomattavasti. Heidän voimansa on lisääntynyt myös. Joissakin vanhoista grimoireissa tietyt demonit ovat ilmaisseet toivoa ”valoon palaamisesta”. Ne meistä jotka ovat työskennelleet heidän parissaan ymmärtävät mitä he tarkoittivat tällä toteamuksella. Valo on aurassa. Sielu on valmistettu valosta (http://hailtosatansvictory666.angelfire ... as666.html) ja tarvitsee valoa omatakseen voimaa. Isä Saatana levitoi kerran edessäni. Kun hän teki niin, hänen auransa tuli äärimmäisen kirkkaaksi valosta.

”Valo on voimaa” --Lilith
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Wed Nov 18, 2015 3:02 am

Posts: 2970
Translating the Joy of Satan into Finnish is doing humanity a favor. The pages you translate can be put into PDF form and put in Satan's Library. You can send the PDFs to High Priest Hooded Cobra at hoodedcobra666@yahoo.com.
And, participate in our reverse torah rituals. We are in a war here and need to do what we can for our creator, Satan.

Reverse Torah Rituals
http://www.angelfire.com/wizard/pixie66 ... ituals.htm


Hail Satan!!

Post Wed Nov 18, 2015 10:12 am

Posts: 290
Foundation Meditation

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ation.html

Hengitys:
Taikuuden, energiamanipulaation ja mielenvoimien perusta


1. Istu mukavalla tuolilla tai makaa mukavassa paikassa ja rentoudu.

2. Kuvittele ja tahdo, että jokaisella sisäänhengityskerralla eivät ainoastaan keuhkoja hengitä, vedä ilmaa sisään vaan myös koko ruumiisi hengittää sisäänsä energiaa. Sinä hengität sisään koko ruumiillasi. Hengitys toimii keskittymisvälineenä energian absorboimiseksi.

3. Tiedä, että keuhkojesi ohella jokainen yksittäinen tuuma kehostasi vetää puoleensa energiaa samanaikaisesti. Kuten kuiva pesusieni kun se kastetaan veteen, sinun kehosi pitäisi absorboida energiaa jokaisella sisäänhengityksellä.

Koska jokainen on yksilö, se kuinka tunnemme energian, on erilaista jollain tavalla.

Tehdäksesi tämän päinvastoin, hengitä energiaa ulos. Tämä voi saada sinut väsyneeksi ja näin ei pitäisi tehdä säännöllisesti muuten kuin saadaksesi käsityksen kuinka se tehdään.

* Energian uloshengittäminen soveltuu talismaanien voimistamiseen, sigilien lataamiseen, minkä tahansa parantamiseen, ja kaikissa tapauksissa jossa haluat asettaa energiaa johonkin tai suunnata sitä.

* Energiaa voi myös hengittää sisään ja absorboida ja sitten suunnata se tiettyyn kehosi alueeseen parantamista varten.

* Erittäin lyhyessä ajassa sinun pitäisi pystyä tuntemaan energia kun hengität sitä sisään. Edetessäsi sinä pystyt näkemään sen ilman visualisointia.

* Tunteminen on kaikkein tärkein osa tätä harjoitetta, erityisesti kun olet tulokas. Älä yritä nähdä energiaa sillä se voi kiinnittää huomiosi liiaksi. Pyri vain tuntemaan se.

*Tämä harjoite on kaikkein tärkein mielesi kanssa työskentelemisen ja energiamanipulaation, joka on kaiken taikuuden perusta, kannalta.

Kun etenet voit käyttää tätä energian absorboimismenetelmää saadaksesi energiaa Auringosta ja ihan mistä tahansa mitä valitset.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Wed Nov 18, 2015 10:40 am

Posts: 290
Opening and Meditating on Your Clairaudience Points

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... nters.html

Selväkuuloisuuspisteidesi avaaminen ja niihin keskittyminen

Keskittymällä selväkuuloisuuskeskuksiisi; voimistat astraalikuuloasi, joka tunnetaan myös ”psyykkisenä kuulona”. Tämä on hyödyllistä kun kommunikoit demoneiden kanssa. Rentoudu ja keskity jokaiseen keskukseen, visualisoi jokainen niistä kirkkaana tähtenä. Käytä muutama minuuttia jokaisen parissa.

Avataksesi nämä vähäisemmät chakrat, keskity niihin ja visualisoi ne avautumassa kuin tähdet ja kirkastumassa. Tämä pitää mahdollisesti tehdä useissa meditaatiosessioissa ennen kuin ne ovat avautuneet pysyvästi. Pisteet sijaitsevat samoilla paikoilla molemmilla puolilla päätä vaikka kuva näyttääkin vain yhden puolen kasvoista.

Tulet huomaamaan muutoksia tietoisuudessasi ja psyykkisissä kyvyissäsi kun teet tätä harjoitetta kuinka pitkän ajan tahansa.
Kun etenet pystyt tekemään ”chakrahengitystä” jossa absorboit energiaa jokaisella sisäänhengityksellä, ja laajennat vähäisen sekä kirkastat jokaista chakraa joihin keskityt kun hengität ulos.


*Taideteokset joita käytettiin kuvissa:
"The Land Baby" by Hon John Collier; 1800-luvulta

Image
Image
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Nov 19, 2015 11:19 am

Posts: 290
Satanic Void Meditation

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ation.html

Saatanallinen tyhjyysmeditaatio

”Tyhjyysmeditaatio” tunnetaan myös nimellä ”mielen vaientaminen”. Tyhjyysmeditaation hyötyihin lukeutuu kyky lopettaa ei-toivotut ajatukset ja vaikutukset tahdonalaisesti, eli hallitset ajatuksiasi sen sijaan, että ajatuksesi hallitsevat sinua (kuten keskivertoihmisten tapauksissa) ja saat tunteen sisäisestä rauhasta. Tyhjyysmeditaatio on välttämätöntä jokaiselle joka harjoittaa voimameditaatiota, ja se on tärkeää saadaksesi menestystä edistyneemmissä taikuusharjoitteissa. Voimameditaatio muuttaa ajatusten voimaa jolloin on erittäin tärkeää pystyä hallitsemaan ajatuksia ja hiljentämään ne tahdonvaraisesti. Tarvitset ajatusvoimaa, joka tunnetaan myös ”noitavoimana”, menestyäksesi rituaaleissa ja käyttääksesi mieltäsi saavuttaaksesi mitä haluat. Voimameditaatio voimistaa ajatuksiamme jolloin ihmiset jotka ovat tietoisempia tai sensitiivisempiä pystyvät poimimaan ajatuksiamme ja tunteitamme telepaattisesti. Tyhjyysmeditaatio harjoittaa mieltäsi olemaan hiljainen jolloin muut eivät tiedä mitä ajattelet. Japanilaiset ninjat käyttävät tätä menetelmää välttääkseen havaituksi tulemista toteuttaessaan tärkeää tehtävää joka vaatii etenemään tai soluttautumaan huomaamatta. Tyhjyysmeditaatio harjoittaa mieltäsi niin, että voit keskittyä rituaalien aikana ja jokapäiväisessä elämässä jolloin mielesi tuo sinulle mitä tahdot.

On olemassa useita tyhjyysmeditaatiotekniikoita. Tarkoitus on vaientaa kaikki ajatuksesi ja keskittyä tähän hetkeen. Saat mielesi olemaan täysin tyyni haluamaksesi ajaksi. Aluksi tämä voi olla äärimmäisen vaikeaa kun ajatuksia tulee mieleesi jatkuvasti. Ennen kuin huomaatkaan, olet taas ajattelemassa jotakin. Älä suutu itsellesi sillä tämä on täysin normaalia ja jopa edistyneille harjoittajille jotkut meditaatiohetket eivät mene niin hyvin kuin tavallisesti. Pyri vain saamaan mielesi takaisin keskittymään. Kärsivällisyys ja sinnikkyys ovat avainasemassa. Transsitilan saavuttaminen hengitysharjoituksilla ennen tyhjyysmeditaation suorittamista auttaa varmasti. Joidenkin ihmisten kokemusten mukaan raskaan aterian jälkeen meditoidessa mielesi harhautuu helpommin.

Yritä aina meditoida kun olet täysin hereillä ja valpas. Jos yrität tehdä tyhjyysmeditaatiota kun olet väsynyt se johtaa todennäköisesti nukahtamiseen.

1. Hengitysharjoitteet ovat suositeltavia. Tässä on yksittäinen hengitysmenetelmä joka saattaa sinut transsitilaan:

Hengitä sisään kuuden sekunnin ajan,*
pidätä henkeäsi kuuden sekunnin ajan
Hengitä ulos kuudeksi sekunniksi

Toista tämä muutama kertaa kunnes tunnet itsesi rentoutuneeksi.
*Pidätä henkeäsi vain niin kauan kuin tunnet sen mukavaksi. Jos kuusi sekuntia ei ole mukavaa niin pidätä henkeäsi vaikkapa neljä tai edes kaksi sekuntia. Pidä vain huoli, että olet yhtenäinen ajan osalta. Älä koskaan pidättele kauemmin kuin on mukavaa. Hengitysharjoituksia ei pidä koskaan pakottaa sillä niin tekemällä se voi aiheuttaa vahinkoa hermojärjestelmälle.

2. Nyt saa koko mielesi olemaan täysin tyyni ja vapaa kaikista ajatuksista valitsemaksesi ajaksi ilman ajatuksia tai musiikkia mielessäsi. Mielesi pitäisi olla täysin tyhjä. Sinun pitäisi keskittyä nykyhetkessä olemiseen. Aloittelijoille viisi minuuttia on hyvä aika. Keskitasoiset ja edistyneemmät harjoittajat saavat tehdä tätä viidestätoista minuutista niin pitkän ajan he tuntevat tarvitsevansa.

Tyhjyysmeditaatiota voi tehdä silmät avoinna tai suljettuina. Kun silmäsi ovat avoinna näet todennäköisesti sumua esineiden ympärillä kun laskeudut transsitilaan. Se on normaalia. Jos valitset sulkevasi silmäsi voit nukahtaa, mutta tämä on yksilöllinen valinta joten käytä sitä menetelmää joka toimii sinulle kaikkein parhaiten.

Image Meditoidaksesi silmät auki:

Valitse jotain pientä johon keskityt. Tämä voi olla piste seinällä, toinen viisari kellossa tai jopa nukkapala vaatetuksessasi. Monet valitsevat meditoivansa kynttilän liekillä. Tärkein asia on keskittyä valitsemaasi objektiin.

Image Meditoidaksesi silmät kiinni:

Keskity sisäpuolellesi ja rentoudu. Voit saattaa itsesi yhä syvemmälle transsiin putoamisen tunteella. Se on normaalia. Tulokkaille tämä putoamisen tunnetta voi usein seurata huimaavaolo. Lopettaaksesi kyseisen tuntemuksen keskity kehosi etuosaan.

Image Päivittäinen tyhjyysmeditaatio:
Tyhjyysmeditaatiota voi harjoittaa missä tahansa, milloin tahansa vain päättämällä keskittyä nykyhetkeen ja siihen mitä olet tekemässä. Tämä menetelmä on hyödyllinen niille joilla ei ole mahdollisuutta yksityisyyteen. Valitse vain tavoite nykyhetkessä valitsemaksesi ajankohdaksi joka päivä ja tulet hyötymään.

Image Edistynyt tyhjyysmeditaatio:

Visualisoi esine ja pidä sen kuvaa mielessäsi. Aluksi se on haihtuvinaan pois, mutta kehittyessäsi se tulee pysymään mielessäsi pidempiä aikoja. Tämä on ehdottomasti vaadittu kyky taikuusharjoituksiin ja mielenvoiman keskittämiseen.

Keskity erityiseen chanttiin (suom. huom. eli mantran resonointiin tietyllä sävelkululla) tai ääneen. Voit tehdä tätä joko ääneen tai mielessäsi. Tämä tunnetaan nimellä ”mantra”. Sinä hengität sisään ja hengittäessäsi ulos chanttaat valitsemaasi mantraa tai ääntä. Yksi yleinen chantti jota käytetään kundaliinijoogassa on ”Sa Ta Na Ma”. Se äännetään ”Sah- Tah- Nah- Mah.” Voit myös chantata ”Sa Tan” ”Say-Tahn”
tai ”Say- Tahn- Nah- S-S-S-S.”

Keskity erityiseen tunteeseen- suuttumukseen, iloisuuteen, suruun, rakkauteen, vihaan. Voit valita myös tunteen sen mukaan miltä sinusta päivänaikana tuntuu. Tämä on erinomaista harjoitusta edistyneisiin rituaaleihin.

Keskity erityiseen tuntumaan, esimerkiksi liikuta sormiasi edestakaisin samettia tai froteepyyhettä pitkin.

Keskity erityiseen hajuun tai makuun.

Image Edistynyt tyhjyysmeditaatio johon sisältyy fyysisiä asentoja harjoittaa sekä mieltäsi että kehittää sinulle rautaisen tahdon, ja äärimmäisen sisäisen tahdon.

1. Pidä koko kehosi tyynenä. ÄLÄ liiku. Tämä on mitä edistyneet joogit tekevät. Mene mukavaan asentoon. Älä raavi itseäsi vaikka tuntisit kutinaa, ole välittämättä siitä ja pysy keskittyneenä. Lihaskramppeja tulee ja menee. Jätä huomiotta kaikki fyysinen tai mentaalinen uupumus. Jatka keskittyneenä pysymistä.

2. Lisää epämukavia ja/tai vaikeita asentoja. Pidä huoli, että nämä on saatu jooga- tai Tai Chi –kirjoista jotta niistä olisi fyysistä hyötyä. Tämä on oppi joka opetetaan monista itsepuolustuskouluissa joissa opitaan olemaan välittämättä kivusta samalla kun säilytetään intensiivinen keskittyminen. Tämä voimistaa mieltä fyysistä kamppailua varten ja drastisesti lisää itsevarmuuden tunnettasi. Tämä myös lisää kivunsietokykyäsi.

3. Juokseminen ja meditaatio; keskittymällä juoksuaskeliisi lisäät mentaalista ja fyysistä kestävyyttäsi.

Image Voimallinen tyhjyysmeditaatio:
Tämä on erinomainen keino voimistaa itseäsi kun teet tyhjyysmeditaatiota. Tämä on edistynyttä ja sinun pitäisi omata tunne energiasta ja vetää sitä sisääsi kuten energiameditaatiossa (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ation.html). Tässä sinä et visualisoi energiaa vain hengität sisään ja ulos vetäen energiaa sisällesi sisäänhengityksellä ja laajennat auraasi uloshengityksen aikana. Keskity täysin *tunteeseen*. Sinun pitäisi olla kokenut energiahengityksessä ennen kuin lisäät tämän menetelmän tyhjyysmeditaatioosi.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Nov 19, 2015 11:42 am

Posts: 290
Meditating on Your Clairvoyance Points

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... oints.html

Selvänäköpisteisiin keskittyminen

Image

Keskittymällä psyykkisiin silmiisi voimistat astraalinäköäsi. Se on helppoa. Sulje silmäsi ja ”katso” kolmanteen silmääsi, joka sijaitsee keskellä otsaasi. On tärkeää rentoutua ja olla rasittamatta silmälihaksiasi vaikka silmäsi ovatkin kiinni. Aluksi näet vain mustaa riippuen siitä kuinka aktiivinen kolmas silmäsi on, ja sitten mahdollisesti kieppuvia värejä ja muotoja. Kuten peilistä ennustettaessa värit ja muodot tulevat väistymään kuvien tieltä kun teet meditaatiota tarpeeksi kauan ja säännöllisesti. Muista pitää keskittymisesi lempeänä ja rentoutuneena.

Kun olet meditoinut kolmannen silmäsi parissa, visualisoi kolmas silmäsi kirkastumassa ja loistamassa ulospäin kuin Aurinko ja suuntaa tämä energia jokaiseen psyykkiseen silmääsi alkaen ensimmäisestä ja toisesta psyykkisestä silmästä takaisin kolmanteen silmääsi ja siitä ylös neljänteen, viidenteen, ja kuudenteen silmänpaikkaan. Voit sitten kierrättää energiaa ylös ja alas kuin kirkkaana valovirtana.

Toinen menetelmä, joka on jossain määrin edistynyt, on suorittaa chakrahengitystä jokaisen keskuksen kautta. Vedä energiaa joko yhteen erityiseen keskukseen kerralla tai tee se samanaikaisesti yhdellä sisään hengityksellä. Visualisoi jokainen keskus kirkastumalla ja ulos hengityksen aikana laajenna jokaista keskusta vähäsen kuin kirkasta tähteä. Jos työskentelet kaikkien parissa samanaikaisesti, on tärkeää visualisoida ne kaikki samaan aikaan.


*Malli on muinaisfilistealainen ruumisarkku.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Nov 19, 2015 10:37 pm

Posts: 1170
Location: Republic Of India
Valontuoja wrote:
(I have been thinking about making a Finnish translation about some of the topics in Joy of Satan -ministry. Like meditations, Exposing Christianity, Death of Communism, Jews Are Gone, sermons of the HPs etc. Because this is a big project for one man I hope that there is someone from Finland who can help me in making the translations and giving development ideas for further translations. In future there may come better translations but this one is good enough for now. As I announced these finnish translations are under development and can change for better in the future. Hail Satan!)


Great if there are more finnish people here to aid you in your great project. And in case you cant find dont worry for your will is the best aiding element in your great cause of translation :)

Image

Hail Satan Hail Peacock Lord Hail Shiva Hail Kartikey HAIL all demon friends

“It is necessary that I should die for my people; but my spirit shall rise from the grave, and the world will know that I was right.” -Adolf Hitler.
Heil mein Führer I know you were right -roadtorevolution
Contact ME - proudpaganproudpast@gmail.com
______________________________

HEY HAVE
Image Poo people...

Post Fri Nov 20, 2015 10:38 am

Posts: 290
Chakra Alignment

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... nment.html

Chakrojen kohdistaminen

Haluan tehdä jotakin erittäin selväksi. Kaikille ei-satanisteille jotka vierailevat tällä sivulla, olitte sitten niin kutsuttuja ”New Age” ”mystikkoja” tai mitä tahansa, jos jatkatte lukemista ÄLKÄÄ KOSKAAN UNOHTAKO, ETTÄ TÄMÄ TIETO TULEE SAATANALTA JA EGYPTILÄISELTÄ JUMALALTA THOTHILTA. Thoth on Helvetin voimien puolella.

Kuten on tapahtunut kaiken hengellisen tiedon osalta, myös risti on inhottavasti vääristelty kristinuskon nimissä. Tasapäinen risti esittää neljää nurkkaa/osaa ja suuntaa kuten silloin kun kutsumme Neljää kruunattua Helvetin prinssiä rituaalin aikana.

Image
RISTI ON AIHE, jonka näemme useiden demonien sigileissä (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... igils.html). Chakrat on kohdistettu oikein kun ne ovat YLÖSALAISIN OLEVAN LATINALAISEN RISTIN MUODOSSA. KRISTILLINEN RISTI ON VÄÄRENNÖS JA PYHÄINHÄVÄISTYS. Jos seisot peilin edessä chakrojesi kuuluu olla ylösalaisen ristin muodossa siten, että Aurinko [666] chakra on kyynärpäiden kohdalla, kuten kuvasta näkyy.

Image
Ylösalainen risti on ollut jo kauan satanismin symboli hyvästä syystä. Kolmas chakra, joka tunnetaan myös ’Aurinko’ chakrana on kaikkein-tärkein ’666’ chakra. [666 on kabbalistinen Auringon neliö]. Sitä esittää myös hakaristi, joka on muinainen Auringon symboli. 666 chakra, EIKÄ sydänchakra, on sielun voimanlähde. Tämä on pääsyy siihen, että muinaiset uskonnot, jotka edelsivät kristinuskoa, keskittyivät Aurinkoon. New Age ja muut sen kaltaiset opit keskittyvät sydänchakraan jotta jokainen olisi riistetty tyhjiin hengellisestä voimasta, ja josta seuraisi pahempiakin asioita. Sydänchakra on sukupuoleton ylempien ja alempien chakrojen yhdistäjä. Thorin vasara on myös käännetty risti joka symboloi tätä aihetta. Oikea kantavibraatio kuudennelle chakralle/käpyrauhaselle on ”THA” [THAUM] ja oikea vibraatio 666 chakralle on ”RA” [RAUM]. Kun yhdistät nämä molemmat vibraatiot kuten sitomisriimun tapauksessa, siitä seuraa vibraatio ”THOR”. Aurinko chakra on Luciferin malja, joka sisältää elämäneliksiirin.

Yleinen tieto, jota on valmiiksi saatavilla chakroista, ei ole ainoastaan vaarallista vaan myös äärimmäisen virheellistä. Kolme muuta chakraa ovat mies ja naispareja jotka pitäisi yhdistää, koska ne toimivat yhdessä.

Kuten tiedämme, kruunuchakra tunnetaan ”tuhat-terälehtisenä lootuksena”. Lootus on myös tunnettu liljana (eng. lily). Lilja (Lily) = ”Lilith”. Jokainen demoni on todellinen elävä olento, sen lisäksi jokaisella demonilla on oma hengellinen sanomansa. Lilith hallitsee kruunuchakraa. Saatana hallitsee juurichakraa. Molemmat juuri ja kruunu chakrat ovat mies ja naisparit jotka toimivat yhdessä. Tämä on eräs niiden tärkeimmistä hengellisistä viesteistä. Miehen ja naisen yhdistyminen on Babhometin kuvan, jolla on miehen ja naisen ruumiinosia, taustalla oleva symboli kuten myös egyptiläisen Akhenatonin tapauksessa, hän on myös hermafrodiitti.
Image


Nyt, ilman kaikkea sydänchakran väitetyn merkityksen toistoa New Agella harhautettujen typerysten taholta [tämä on tehty tarkoituksella, ei ainoastaan pitääkseen ihmiset erossa todellisesta hengellisestä tiedosta vaan kaikkein tärkeimpänä asiana estämään heitä saavuttamasta mitään vakavasti otettavaa hengellistä voimaa], kun yksilö edistyy tarpeeksi meditaatiossa ja psyykkisten kykyjen osalta, hänelle selviää, että yonin muotoinen sydänchakra on sukupuoleton. Yoni on vaginanmuotoinen, kuten Tarot kortissa sitä kuvataan. Kristityt ovat vääristäneet tämän kääntämällä sen sivusuuntaiseksi tuoksi typeräksi ja kaikkein ärsyttävimmäksi kalasymboliksi, joka myös on pyhäinhäväistys todellista hengellistä tietoa kohtaan, ja kuten kaiken muukin kyseisen ohjelman osalta on varastettua, väärennettyä ja väärää.

Image

"...seven towers - the Towers of Satan [Ziarahs] -six of them trapezoidal in form, and one, the "center" on Mount Lalesh, shaped like a sharp, fluted point." [suom. ”…seitsemän tornia – Saatanan tornit ” [Ziarahs] – joista kuusi on puolisuunnikkaan muodossa, ja yksi, ”keskusta” Lalesh-vuorella, muodoltaan kuin terävä, uurrettu kärki.”]
-- The Satanic Rituals, kirjoittanut Anton LaVey

Ylläoleva lainaus on myös vertauskuva, sillä keskusta on erilainen, sydänchakra. Sillä on voimaa, mutta ei samalla tavalla kuin sielun voimakkaimmalla chakralle eli Auringon 666 chakralla. Sydänchakralla on voimia vähiten. Tässä on syy miksi vihollinen aina mainostaa sitä valtavirran kirjoissa, ja New Age –dogmassa.

Jokaisessa chakrassa energian otto tapahtuu laajan loppuosan ansiota, ja energianlähetys tapahtuu kärjen, joka tunnetaan nimellä ”bindu” kautta.
Järjenkannalta chakrat kuten kolmas silmä [ÄLÄ sekoita tätä kuudenteen chakraan, joka sijaitsee kolmannen silmän TAKANA] tarvitsevat laajan osansa osoittamaan ulospäin energian keräämiseksi.
Image

Tämä tietenkin sisältää kaikki vähäisemmätkin chakrat. Tulet huomaamaan, että chakrojen oikein kohdistamisen jälkeen tunnet itsesi yhtenäisemmäksi ja parantaminen sekä taikojenteko sujuvat helpommin.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä on kääntää Aurinko 666 chakra siten, että sen kärki [bindu] osoittaa ALAS. Tämä on hakaristichakra, Auringon chakra. Kaikki kristinuskoa edeltäneet pakanauskonnot keskittyivät intensiivisesti Aurinkoon. Tämä on sielun voimanlähde. Thorin vasara oli alkuperäisin ylösalaisen ristin muodossa. Aikaisimmat alkumme ja elämämme tulevat navasta, ja Aurinkochakra, voiman ja elämän antaja sijaitsee navan takana. Tämä on missä sijaitsee suurin elinvoima/noitavoima/vril/chi varastomme. Aurinko chakran pari on kuudes chakra ja kolmas silmä, joka tunnetaan myös naispuolisena ”komentokeskuksena”.

Suositut kirjoitukset toitottavat, että sydänchakra on ”tunteiden istuin”. Tämäkin on toinen suuri väärinkäsitys. Kurkkuchakra on ”tunteiden istuin”. Kun olemme surullisia ja itkuvalmiita, tunne tulee kurkusta eikä sydämestä. Tämä on usein sama asia koskien onnellisuutta. Ole tietoinen tästä. Molemmat tunteet tulevat kurkkuchakrasta.

Image
Tunnettu sydämen muoto ei myöskään kuvaa sydäntä. Sitä toitotetaan sydämen symbolina vaikka sekin on pelkkä väärennös. Tämän tarkoitus on harhauttaa sinua. Käärmeiden risti on symbolinen sielun ida ja pingala nadeille. Ne ylittävät kurkkuchakran ja syöksyvät muodostaen täydellisen sydämen nenän kohdalle, muodostaen sydämenmuodon kasvoille. Tunnettu sydämenlävistävä nuoli tarkoittaa ”energian korjaamista” esittämällä noussutta Saatanan käärmettä.

Numero 666, ylösalainen risti, ja muut Saatanan symbolit ovat erittäin pyhiä ja sisältävät salatun viestin.

Nyt, kun suuntaat energiaa kuten taikatyössä, ja muissa mielen työskentelyissä, chakrat voi olla hetkellisesti käänteisesti eli niiden kärjet osoittavat ulos saattaakseen energian. Muista, älä koskaan yhdistä itseäsi mihinkään negatiiviseen energiaan kuten tehdessäsi mustan magian työskentelyjä. Toisien sanoen, negatiivisen energian ei koskaan pitäisi kulkea lävitsesi, vaan olla ulkopuolellasi koko ajan. Kun työskentelet positiivisen energian kanssa, kuten kun haluat vetää puoleesi tahtomasi asiat, on suositeltavaa suunnata chakrat ulos ja yhdistyä. Muista aina oikeaoppisesti kohdistaa chakrasi uudelleen minkä tahansa työn jälkeen. Chakrojen kohdistaminen väärin vähentää noitavoimaasi.

Tutkimus ja paljastus Thothilta on paljastanut todellisen kahdeksannen ja yhdeksännen chakran olevan olkapäächakrat. Näiden avaaminen kohdistaa sielua ja avaa energiaväylät kämmenchakroihin voimistaen niitä suuresti. Avatakesi olkapäächakrasi sinun täytyy visualisoida ne kuten kuvassa, ja keskittyä sekä meditoida niiden parissa muutama minuuttia. Säryn ja/tai paineen tunne on positiivinen merkki, että olet onnistuneesti avannut ne. Tämä tunne voi levitä käsiisi ja voi tuntua vähän kuin ne olisivat nukahtamassa. Kun olkapäächakrat ovat täysin voimistettuja sielun siivet ilmaantuvat (http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Wings.html).
Image

Muista aina, että kun chakrasi ovat avautuneet onnistuneesti ja ovat aktiivisia pystyt tuntemaan ne. Tämä tunne on useimmiten paineen tunnetta tai lievää särkyä tai kihelmöintiä. Chakrojen kohdistaminen oikein lisää suuresti hengellistä voimaasi.

Image

1. Aloita juurichakralla ja käännä kärki niin, että se osoittaa ylöspäin kuin pyramidi.

2. Tee sama sakraalichakralla [toinen chakra].

3. Nyt keskity aurinko ’666’ chakraan ja käännä se niin, että kärki osoittaa alaspäin. 666 chakra on malja, joka ottaa kiinni ja varastoi elämäneliksiirin.

4. Tee sama kuudennella ja kurkkuchakralla – käänne ne niin, että molempien kärjet osoittavat alaspäin.

5. Nyt keskity sydänchakraasi ja kuvittele kaksi pistetty tulemassa yhteen ja leikkaamassa toisiaan kuten alapuolella olevassa kuvassa näkyy.

Image

6. Keskitä huomiosi kruunuchakraasi ja käännä sen kärki alaspäin.

7. Lopeta keskittymällä uudestaan olkapäächakroihisi ja visualisoi ne osoittamaan sisäänpäin.

Image Image

Image
Asaselin sigili esittää sydänchakran muotoa.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Fri Nov 20, 2015 10:53 am

Posts: 290
More on Correct Chakra Alignment

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ment2.html

Lisätietoa chakrojen oikeasta kohdistamisesta

Image Image
Kolme tasapäistä ristiä, kuten nuo jotka näkyy Setin sigilissä. Esittävät kolmea chakraparia.
Minä uskon myös, että tämä on Gizan, Egyptissä, kolmen pyramidin viesti sillä ne ovat muotoiltu chakrojen muotoon.
Astarothin sigili esittää saman asian joka puolella olevilla palkeilla.

Image Image
Lantiochakrat ovat samat molemmilla puolilla lantiota sivusuunnassa, kuten taideteoksesta näkee.

Image
Ohimochakrat sijaitsevat oikealla ohimojen takapuolella, kuten kuvasta näkyy, vähän eteenpäin korvasta katsottuna.
Kun avaat ja kohdistat menestyksekkäästi nämä chakrat, tulet tuntemaan painetta ja ikävää särkyä kuten kolmannen silmän ja muiden chakrojen osalta. Tämä on positiivinen merkki, että ne on löydetty ja aktivoitu onnistuneesti.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sat Nov 21, 2015 10:17 am

Posts: 290
Sound Meditation

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Sound.html

Äänimeditaatio

Äänien meditoimisen hyötyinä on, että aivoihin syntyy enemmän reittejä. Mitä tahansa ääntä voi käyttää tähän meditaatioon. Tähän sisältyy mikä vain musiikki. Sulje silmäsi ja rentoudu. Avaa mielesi ja yritä ”nähdä” äänet. Äänet usein tulevat tietyssä liikkeessä ja erityisissä muodoissa, väreissä ja aalloissa. Kyky nähdä ääniä tunnetaan nimellä ”synestesia”. Synestesia on lääketieteellinen termi niille jotka synnynnäisesti pystyvät näkemään ääniä ja/tai kokemaan erilaisia tuntemuksia samaan aikaan, esimerkiksi kuulemalla ääniä tai maistamalla/haistamalla muotoja. Pieni määrä ihmisistä syntyy synestesian kanssa. Usein se katoaa iän myötä ja monissa tapauksissa on voimakkaampi lapsuudessa.

Kokemus äänten näkemisestä ja aistien risteytymisestä on yleistä psykedeelisten huumeiden kuten LSD:n käyttäjillä, vaikka huumeidenkäyttö tuottaa synestesiaa keinotekoisesti sitä ei pysty hallitsemaan.

Huumeiden käyttäjä ei ole hallinnassa, silloin kun huume hallitsee, ja itsensä voimistamisessa sekä taikuusharjoittelussa on erittäin tärkeää, että harjoittaja on aina hallinnassaan oman luontaisen kykynsä kautta. Riippuvuus voimakkaista mieleen vaikuttavista aineista luo luonteen heikkoutta ja myös tuottaa aukkoja auraan sekä heikentää astraaliruumista. En puhu kannabiksen viihdekäytöstä vaan viittaan riippuvuuteen käyttää voimakkaita kemikaaleja muuttuneen tilan saavuttamiseen josta jotkut maagit tunnetaan.

Synesteettiset ihmiset ovat usein erittäin psyykkisiä ja korkean älykkyyden omaavia lääketieteellisten tutkimusten mukaan. CIA:n ja Yhdysvaltain armeijan psyykikot raportoivat menneensä synesteettiseen tilaan kun he tekivät laajamittaisia harjoitteita avatakseen mielensä psyykkistä sodankäyntiä varten.

Synestesiaa voi tapahtua ensimmäisen äänimeditaatiosi aikana tai harjoituksen kautta. Sulje silmäsi ja kirjaa äänten värit, muodot ja liikkeet. Sinun pitäisi kirjoittaa tämä Varjojen kirjaasi/Mustaan kirjaan/päiväkirjaan, jos pidät sellaista. Sinun pitäisi laittaa sivuun kaikki ajatukset ja visiot kuten tyhjyysmeditaatiossa ja yrittää ”nähdä” äänet tai musiikki. Ajan mittaan muita aisteja voi myös tulla mukaan leikkiin- miltä se maistuu? Haistuu? Yleisin kokemus on nähdä äänet, mutta älä aseta yhtäkään rajoitusta itsellesi.

Luonnollinen synestesia auttaa selvänäköisyyttä, selväkuuloisuutta ja muita psyykkisiä kykyjä. Synestesia voi olla erittäin kaunis kokemus ja palkitseva meditaatiohetki. Mitä enemmän reittejä avaamme ja voimistamme aivoissamme sitä enemmän kokemuksia ja kykyjä pystymme omaamaan. Me emme ole enää käyttämässä vain ”5-10%” aivoistamme. Kehittääkseen tämän kyvyn täysin täytyy kuunnella erilaista musiikkia ja aina päivittäin käyttää aikaansa ympäristönsä äänten kuuntelemiseen ja ”näkemiseen”. Kuten kaiken muunkin osalta, mitä enemmän käytämme tätä kykyä, sitä voimakkaampi siitä tulee.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sun Nov 22, 2015 9:44 am

Posts: 290
(I apparently didn't post this. When I'm ready with translations I have to change order of the articles.)

Chakra Alignment

Source URL- http://www.angelfire.com/empire/serpent ... nment.html

Chakrojen kohdistaminen

Haluan tehdä jotakin erittäin selväksi jokaiselle ei-satanistille, joka vierailee tällä sivulla, olit sitten niin kutsuttu ”New Age” ”mystikko” tai mitä tahansa, jos jatkat lukemista ÄLÄ KOSKAAN UNOHDA, ETTÄ TÄMÄ TIETO TULEE SAATANALTA JA EGYPTILÄISELTÄ THOTH-JUMALALTA. Thoth on Helvetin voimien puolella.

Kuten kaiken hengellisen tiedon suhteen, myös risti on inhottavasti vääristelty kristinuskon toimesta. Tasapäinen risti esittää neljää nurkkausta/osaa ja suuntaa, kuten silloin kun me kutsumme Neljää Helvetin kruununprinssiä rituaalimme aikana.

Image
RISTI ON KÄSITE, joka näkyy monissa Demonien sigileissä (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... igils.html). Oikea chakrojen kohdistamismalli on YLÖSALAISEN LATINALAISEN RISTIN MUODOSSA. KRISTILLINEN RISTI ON VÄÄRENNÖS JA PYHÄINHÄVÄISTYS. Jos seisot peilin edessä, chakrojesi pitäisi sijoittua ylösalaisen ristin muotoon, jossa Aurinko [666] chakra on kyynärpäiden kohdalla, kuten kuvasta näkyy.

Image
Ylösalainen risti on kauan ollut satanismin symboli, erittäin hyvästä syystä.

Kolmas chakra; tunnetaan ’Aurinko’ chakrana, on kaikista-tärkein ’666’ chakra [666 on kabbalistinen Auringon neliö] on myös kuvattu hakaristilla, joka on muinainen Auringon symboli. 666 chakra, EIKÄ sydänchakra, on sielun voimanlähde. Tämä on yksi pääsyy miksi muinaiset, kristinuskoa edeltäneet, uskonnot keskittyivät Aurinkoon. New Age ja muut samankaltaiset opit keskittyvät sydänchakraan jotta jokaiselta olisi riistetty hengelliset voimat, ja pahempaakin. Sydänchakra on sukupuoleton ylempien ja alempien chakrojen yhdistäjä. Thorin vasara on myös ylösalainen risti, joka symboloi tätä asiaa. Oikea juurivibraatio kuudennelle chakralle/käpyrauhaselle on ”THA” [THAUM] ja oikea juurivibraatio 666 chakralle on ”RA” [RAUM]. Kun yhdistää molemmat vibraatiot, kuten sitomisriimun yhteydessä, siitä seuraa vibraatio ”THOR”. Aurinko chakra on Luciferin malja, joka sisältää elämäneliksiirin.

Yleinen, valmiiksi saatavilla oleva tieto chakroista ei ole pelkästään vaarallista, mutta myös äärimmäisen epätarkkaa. Kolme muuta chakraa ovat mies- ja naisparit jotka pitäisi yhdistää sillä ne toimivat yhdessä.

Kuten tiedämme, kruunuchakra tunnetaan ”tuhat-terälehtisenä lootuksena”. Lootus tunnetaan myös liljana. Lilja (eng. Lily) = ”Lilith”. Lisäyksenä jokainen demoni on todella olemassaoleva olento, jolla on oma hengellinen viestinsä. Lilith hallitsee kruunuchakraa. Saatana hallitsee juurichakraa. Molemmat juuri ja kruunu ovat mies- ja naisparit jotka toimivat yhdessä. Tässä on yksi heidän tärkeimmistä hengellisistä viesteistään. Tämä miehen ja naisen yhdistäminen on myös symboli Baphometin, jolla on miehen ja naisen osia, kuvan takana kuten myös egyptiläisen Akhenatonin tapauksessa, hänkin on hermafrodiitti.

Image Image
Nyt, kaikesta New Agella harhautettujen typerysten sydänchakran korostamisesta huolimatta [tämä on tehty tarkoituksella, ei ainoastaan jotta todellinen hengellinen tieto pysyisi poissa ihmisten ulottuvilta vaan myös, kaikkein tärkeimpänä asiana, estämään heitä saavuttamasta mitään vakavasti otettavaa hengellistä voimaa], kun yksilö edistyy tarpeeksi meditaatiossa ja psyykkisissä kyvyissään, hänelle selviää, että yonin muotoinen sydänchakra on sukupuoleton. Yoni on vaginan muotoinen, sitä kuvataan Tarot-kortissa. Kristityt ovat vääristäneet tämän kääntämällä sen sivusuuntaan tuoksi typeräksi kalasymboliksi, joka on pyhäinhäväistys todelliselle hengellisyydelle kuten kaikki muukin tuossa vastenmielisessä ohjelmassa, se on varastettu, väärennetty ja väärä.

”…seitsemän tornia – Saatanan tornit [Ziarahit] –kuusi niistä puolisuunnikkaan muodossa, ja yksi, ”keskusta” Lalesh-vuorella on muodoltaan kuin terävä, kiertynyt kärki.”
--The Satanic Rituals, kirjoittanut Anton LaVey

Yllä oleva lainaus on myös vertauskuva, keskusta on erilainen, sydänchakra. Sillä on voimaa, mutta ei sielun voimakkaimman chakran, Auringon 666 chakran, voimaa. Sydänchakralla on voimaa vähiten. Tässä on syy miksi vihollinen aina mainostaa valtavirran kirjoissa, ja New Age dogmassa, sitä yleisölle.
Energianvastaanottaminen tapahtuu chakran laajassa osassa, ja energianlähettäminen kärjessä, joka tunnetaan nimellä ’bindu’.

Image
Jotta tämän voisi ymmärtää järjellä chakrat kuten kolmas silmä [ÄLÄ sekoita tätä kuudenteen chakraan, joka on kolmannen silmän TAKANA] tarvitsevat laajanpuolensa osoittamaan ulospäin energian absorboimiseksi.

Tähän sisältyy tietenkin kaikki vähäisemmätkin chakrat. Tulet huomaamaan, että chakrojen oikean kohdistamisen jäkeen tunnet itsesi yhtenäisemmäksi ja parantaminen sekä taikojenteko tulevat helpommin.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä on kääntää Aurinko 666 chakra niin, että kärki [bindu] osoittaa ALAS. Tämä on hakaristichakra, Auringon chakra. Kaikki pakanauskonnot jotka edeltävät kristinuskoa keskittyivät intensiivisesti Aurinkoon. Tämä on sielun voimanlähde. Thorin vasara oli alun perin ylösalaisen vasaran muodossa. Aikaisimmat alkumme ja elämämme tulevat navasta, ja Aurinkochakra, voiman ja elämän antaja on keskittynyt navan taakse. Tämä on suurimman elämänvoima/noitavoima/vril/chi -varastomme. Aurinkochakran pari on kuudes chakra ja kolmas silmä, joka tunnetaan ’komentokeskuksena’ joka on naispuolinen.

Nyt, suositut kirjoitukset mainostavat sydänchakraa ’tunteiden istuimena’. Tämä on taas suuri väärinymmärrys. Kurkkuchakra on tunteiden istuin. Kun olemme surullisia ja melkein itkemässä, tunne tulee kurkusta eikä sydämestä. Tämä on usein sama koskien onnellisuutta. Ole tietoinen tästä. Molemmat tunteet tulevat kurkkuchakrasta.

Image
Tunnettu sydämenmuoto; taas tämä ei ole sydämestä. Sitä mainostetaan sydämen symbolina, joka on myös vääristelyä. Tämän tarkoitus on harhauttaa sinua. Käärmeiden risti, nämä ovat sielun ida ja pingala nadien symboleja. Ne ohittavat toisensa kurkkuchakrassa ja kääntyvät muodostaen täydellisen sydämenmuodon tavatakseen nenänkärjen luona muodostaen täydellisen sydämenmuodon naaman luokse. Tunnettu sydämen lävistävä nuoli symboli tarkoittaa ’energian korjaamista’ esittämällä Saatanan noussutta käärmettä.

Numero 666, ylösalainen risti, ja kaikki Saatanan symbolit ovat erittäin pyhiä ja sisältävät salaisen viestin.

Nyt, kun kohdistat energiaa kuten tekisit taikatyössä, ja muissa mielen työskentelyissä, chakrat voi kääntää hetkelliseksi jotta niiden kärjet osoittavat ulos saattaakseen energiaa. Muista, älä koskaan liitä itsesi kanssa mitään negatiivista energiaa kuten mustanmagian työskentelyissä. Toisin sanoen, negatiivisen energian ei pitäisi koskaan kulkea kauttasi, mutta olla ulkopuolellasi aina. Kun työskentelet positiivisen energian kanssa kuten silloin kun pyrit toteuttamaan halusi, on suositeltavaa asettaa chakrat osoittamaan ulos ja yhtyä energiaan. Muista aina jälleenasettaa chakrasi minkä tahansa työnjälkeen. Vääränlainen chakrojen kohdistaminen vähentää noitavoimaasi.

Tutkimus ja paljastus Thothilta on paljastanut todellisten kahdeksannen ja yhdeksännen chakrojen olevan olkapäächakrat. Näiden avaaminen yhtenäistää sielua ja drastisesti avaa energiaväyliä kämmenchakroihisi voimistaen niitä suuresti. Avataksesi olkapäächakrasi, kaikki mitä sinun pitää tehdä on visualisoida ne kuten kuvassa näkyy. Keskittyä, ja meditoida, niihin muutaman minuutin ajan. Säryn ja/tai paineen tunne on positiivinen merkki, että olet onnistunut avaamaan ne. Tämä tunne voi levitä käsiisi ja voi tuntua kuin ne olisivat nukahtamassa. Kun olkapäächakrasi ovat täysin vahvistettuja sielun siivet ilmentyvät (http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Wings.html).
Image Image

Muista aina, kun chakrasi ovat avautuneet menestyksellisesti ja ovat aktiivisia, tunnet ne. Tämä tunne on usein paineen tunnetta, lievää särkyä tai kihelmöintiä. Chakrojen oikea kohdistaminen lisää henkistä voimaasi drastisesti.

1. Aloita juurichakrasta ja käännä se niin, että kärki osoittaa ylös, kuin pyramidi.
2. Tee sama sakraalichakralle [toinen chakra].
3. Nyt keskity Aurinko ’666’ chakraan ja käännä se osoittamaan alaspäin. 666 chakra on kuppi, joka ottaa vastaan ja varastoi elämäneliksiirin.
4. Tee sama kuudennella ja kurkkuchakralla – käännä ne niin, että molemmat osoittavat alaspäin.
5. Nyt keskity sudänchakraasi ja visualisoi kaksi kärkeä tulemassa yhteen ja leikkaamassa toisiaan kuten kuvassa.
Image
6. Keskitä huomiosi kruunuchakraan ja käännä sen kärki osoittamaan alas.
7. Lopeta keskittymällä uudestaan olkapäächakroihisi ja visualisoi ne osoittamassa sisäänpäin.

Image
Image

Image
Asaselin sigili esittää myös sydänchakran muotoa.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sun Nov 22, 2015 10:09 am

Posts: 290
Aura of Protection

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ction.html

Suojaava aura

Tämä meditaatio on erittäin tärkeä. Se on yksinkertainen ja mitä enemmän teet sitä, sitä voimakkaammaksi suojaava aura tulee.

1. Hengitä sisään valkokultaista energiaa* kuten tekisit perustameditaatiossa (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ation.html). Sinun ei tarvitse mennä syvään transsiin. Keskity pelkästään *tuntemaan* energia saapumassa sisällesi jokaisella sisäänvedolla ja sitten visualisoi voimakas säteilevä valo kuin Aurinko tulemassa kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi jokaisella uloshengityskerralla. Kun pääset vauhtiin tästä tulee erittäin helppoa ja tämä vie vähän aikaa.

2. Lausu affirmaatio: ”Minä hengitän sisälleni voimakasta suojaavaa energiaa. Tämä energia rakentaa suojaavan auran ympärilleni. Tämä aura suojelee minua kaikkina aikoina, kaikin tavoin.” Sano tämä itsellesi viisi kertaa, viiden uloshenkäyksen lisäksi. Tämän jälkeen keskity visualisoimaan ja tuntemaan energia tekemällä siitä kirkkaampaa ja voimakkaampaa.

Tämä ohjelmoi energiaa ja auraasi.
Kun olet tehnyt tätä harjoitetta muutaman päivän ajan, voit sanoa affirmaation kerran tai kaksi viiden sijaan, sillä se on jo valmiiksi ohjelmoitu auraasi.

Mitä enemmän teet tätä, sitä voimakkaamman suojaavan auran rakennat. Käytä myös Auringon energiaa. Auringosta saatu energia on äärimmäisen voimakasta. Kun teet tätä, lisää ”Hengitän sisään voimakasta suojaavaa energiaa Auringosta. Tämä energia rakentaa suojaavan auran ympärilleni. Tämä aura suojaa minua kaikkina aikoina, kaikin tavoin.”

*Valkokultaista energiaa käytetään, koska se heijastaa. Voit myös ohjelmoida aurasi niin, että hengität suojaavaa energiaa Auringosta (äärimmäisen voimakasta) kun olet ulkona. Muutaman ensimmäisen kerran jälkeen sinun ei tarvitse edes visualisoida mitään. Voit vain tuntea tämän eikä sinun tarvitse olla edes transsissa jotta se toimisi- tunnet sen. Minä olen jo sillä tasolla, jolla minä vain hengitän tietoisesti sisääni energiaa ja voin tehdä sen helposti milloin tahansa ilman transsia tai visualisaatiota.

Toinen tärkeä asia mitä voit tehdä suojellaksesi itseäsi ja pysyäksesi turvassa on affirmoida 5-10 kertaa ennen kuin menet nukkumaan:
”Minä olen aina täysin turvassa ja suojattu kaikin tavoin.” Älä koskaan epäile tätä! Suojaava aura auttaa myös puhdistamaan aurasi ja karkottamaan negatiivista energiaa. Tämä on erittäin tärkeää.

Voit myös visualisoida rakkaasi ja hengittää energiaa heidän auroihinsa suojataksesi heitä. Mene transsiin ja visualisoi kenet tahansa jota haluat suojella ja hengitä energiaa sisään, ylläolevassa linkissä kuvatulla tavalla, ja sitten hengitä energiaa ulos sen auraan ketä haluat suojata, ja sitten seuraa samaa ohjetta toisen henkilön osalta. Näin voi tehdä myös parantamistarkoituksessa.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Mon Nov 23, 2015 12:28 pm

Posts: 290
Trance

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... rance.html

Transsi

Syvä transsi tekee mahdolliseksi pääsyn alitajuiseen mieleen, ja sen ohjelmoinnin haluamallamme tavalla. Aivojen aktiivinen vasenpuoli estää kaikki yritykset päästä käsiksi oikeaan passiivisen aivopuoliskon, jossa tiedostomaton sijaitsee. Tämä on verrattavissa sähköjen katkaisemiseen huoneesta tai rakennuksesta kytkentöjen korjaamisen ajaksi. Oikea aivopuolisko on missä pystymme ohjelmoimaan mielemme ilmentämään sitä mitä haluamme todellisuuteen.

Transsitilaan pääsy vaatii harjoittelua. Muista, jokainen meistä on yksilöllinen ja jollekin tämä on helpompaa kuin toiselle. Tärkeä asia on olla sinnikäs ja kärsivällinen itsesi kanssa. Sinnikkyys ja jatkuva harjoittelu ovat avainasemassa.

Hengitysharjoitteiden (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ng666.html) suorittaminen ennen transsia on erittäin suositeltavaa, koska tämä luonnollisesti rentouttaa hermojärjestelmän.

1. Istu mukavasti. Älä makaa, koska tämä voi saada sinut nukahtamaan.

2. Hengitä sisään kuuden sekunnin ajan, pidätä henkeä kuusi sekuntia ja sitten hengitä ulos kuuden sekunnin ajan. Hengitä näin kunnes olet täysin rentoutunut. Ihanteellisesti et pysty enää tuntemaan kehoasi.

3. Kuvittele, että kiipeät alaspäin tikkaita pimeydessä. Älä visualisoi tikapuita; kuvittele, että tunnet itsesi tekemässä niin. Hengittäessäsi ulos, tunne kiipeäväsi askeleen tai kaksi alaspäin tikkaita. Hengittäessäsi sisään, tunne pysyväsi paikallasi tikapuilla.

4. Nyt päästä irti tikkaista ja putoa vapaasti taaksepäin. Jos tunnet huimausta tai sekavuutta, tuo keskittymisesi kehosi etuosaan ja se loppuu. Tämä mentaalinen putoamisilmiö yhdistettynä syvään rentoutumiseen ja mielenrauhaan saa aikaan sen, että pääset transsitilaan.

Tarvitset mielensisäistä putoamisvaikutusta. Se muuttaa aivoaaltojen aktiivisuustason heräämistilasta (Beta) nukkumistilaan (Alpha) tai syvänunen tilaan (Theta). Kun aivoaaltojen aktiivisuustasosi saavuttaa Alpha-tilan saavut transsiin. Kun tunnet painavan tunteen lopeta mentaalinen putoamisharjoite. Jos et pidä tikkaista, kuvittele olevasi hississä, tunne putoavasi hengittäessäsi ulos ja pysyväsi paikallaan sisään hengittäessäsi. Tai kuvittele, että olet sulka, tunne liitäväsi alas ulos hengityksen aikana ja pysyväsi paikallaan sisäänhengityksen aikana. Tarvitset mentaalisen putoamisilmiön laskemaan aivoaaltojesi aktiivisuustasoa.

5. Jatka tämän tekemistä niin kauan kuin se kestää. Aika jonka transsiin pääseminen kestää vaihtelee riippuen syvänrentoutumisen ja mielenrauhan kokemuksistasi.

Transsi tuntuu kuin: Kaikki on hiljaisempaa ja tunnet olevasi paljon suuremmassa paikassa. Kehosi sisällä on erittäin hiljaista humisevaa tunnetta. Kaikki tuntuu erilaiselta. Tuntuu vähän samankaltaiselta kuin laittaisit pahvilaatikon pääsi päälle pimeässä, pystyt tuntemaan ilmapiirin muuttumisen. Se on kuin kaikki menisi sekavaksi tai hiukan sumeammaksi. Kaikki vihlovat äänet transsin aikana ovat kivuliaita.

6. Poistuaksesi transsista:
Keskity sormiesi tai varpaidesi liikuttamiseen. Kun pystyt liikuttamaan sormea tai varvasta, jännitä kättäsi, liikuta käsiäsi, heiluta päätäsi, t.s., jälleen-elävöitä kehosi; nouse ylös ja kävele ympäriinsä muutama minuuttia.


Mitä tämä harjoite tekee:
Kehittyäksemme psyykkisissä voimissa, meidän täytyy harjoittaa mieliämme. Kun olemme transsitilassa, aivoaaltomme hidastuvat huomattavasti. Aivoissa on kaksi puolta vasen looginen/intellektuellinen maskuliininen puoli ja oikea luova/intuitiivinen naisellinen puoli. Alitajunta sijaitsee oikealla puolella. Tämä on alue, joka on avoinna suggestiolle ja ohjelmoinnille ja on astraalisen voimamme istuin. Kun vasen aivopuolisko on aktiivinen ajattelussa, oikeaa puolta ei voi käsitellä. Transsitila sammuttaa vasemman aivopuoliskon jotta pääsisimme oikean puolen (alitajunnan) pariin.

Vaatii harjoittelua päästä syvään transsitilaan. Syvä transsitila ei aina ole vaadittavaa, mutta erityisissä työskentelyissä se on erittäin tärkeää. Kun opettelemme mielemme menemään syvemmälle transsiin, siitä tulee paljon helpompaa ja se vie vähemmän aikaa kun tulemme mestareiksi. Mieli on kuin lihas, ja useimmille ihmisille tämä harjoite on pääsy mielenosaan jota ei ole koskaan edes käytetty.

On *erittäin* tärkeää, että sinua ei koskaan hätkähdytetä pois transsitilasta, erityisesti syvästä, joten pidä huoli, että olet huoneessa tai alueella jossa sinut jätetään rauhaan ja kännykkä on poispäältä. Hätkähtäminen ja poisjoutuminen väärällä tavalla voi olla erittäin kivuliasta ja kipu voi kestää päiviä, erityisesti jos teet energiatyötä tässä tilassa.

On normaalia, että transsissa kaikki äänet ovat erittäin kivuliaita. Tämä johtuu siitä, että transsissa aistimme ovat äärimmäisen valppaina.

Mestari voi mennä syvään transsiin sekunneissa tahtoessaan. Lopetuksena, ei ole tarpeellista mennä aina syvään transsiin työskennelläksesi mielesi kanssa. Transsitilaa käytetään mielesi harjoittamiseen. Erittäin tärkeiden tai vaikeiden työskentelyjen osalta syvä transsi on usein välttämättömyys.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Wed Nov 25, 2015 9:43 am

Posts: 290
How to Close your Chakras

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... akras.html

Kuinka suljet chakrasi

Tämä harjoite on tärkeä ja hyödyllinen ei-tahdottujen ja/tai haitallisten energioiden estämiseksi. Kun suljet chakrasi, tunnet tyyneyttä ja sisäistä rauhaa. Chakrojen sulkeminen myös suojelee sinua epämiellyttävien ihmisten ja astraaliolentojen energioilta, koska molemmat kiinnittävät itsensä chakrojen kautta. Sulkemalla chakrasi kun olet uhkaavien olentojen lähellä estää suurinta osaa negatiivisista energioista pääsemästä ja kiinnittymästä sieluusi. Suljetut chakrat myös suojaavat sinua psyykkiseltä vampirismilta. Tämä harjoite voi myös auttaa hiljentämään mielesi kun sen tekee ennen tyhjyysmeditaatiota sillä se sulkee paljon psyykkisiä ääniä.

1. Aloita juurichakrasta. Visualisoi juurichakra pyörivänä punaisena energiavorteksina, jonka kärki osoittaa ylös kuin pyramidi. Visualisoi joko ovet tai ikkunaluukut ja sulje ne chakrasta, eristäen kaiken valon. Voit visualisoida tämän chakran etupuolelta aivan kuin katsoisit chakraa ikkunan läpi.

2. Jatka jokaisella yksittäisellä chakralla kruunuchakraan asti.

Sinun pitäisi tuntea rauhaa ja hiljaisuutta kun kaikki chakrasi ovat suljettuina. Tämän harjoitteen voi tehdä useita kertoja päivässä, jos haluat estää ei-toivottuja ulkoisia ärsykkeitä ja/ta suojata itseäsi negatiivisessa ympäristössä kuten kristittyjen ja muiden epämieluisten lähettyvillä.

Tämä on erityisen tehokasta sellaisten ihmisten jotka luontaisesti ovat meedioita ja empaatteja, jotka voivat absorboida energiaa lähettyvillään olevista ja ympäristöstä. Tämä harjoite myös auttaa niitä jotka harhautuvat helposti ulkopuolisista ärsykkeistä.
Tämä on toinen harjoite joka on välttämätöntä osata kunnolla, koska tätä käytetään Magnum Opuksen (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... _Opus.html) edistyneimmillä tasoilla.

Chakrasi aukenevat uudestaan itsestään hetken jälkeen. Jos tunnet, että sinun täytyy avata ne nyt voit tehdä yllä olevan harjoitteen käänteisesti: avaa ovet ja pyöritä jokaista chakraa muutama kerta.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Nov 26, 2015 11:04 am

Posts: 290
Flame Meditation

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... ation.html

Liekkimeditaatio

Ensimmäinen menetelmä:
1. Sytytä kynttilä ja tuijota liekkiä noin kaksi minuuttia. Pidä huoli siitä, että keskittymisesi ei herpaannu.
Image

2. Sulje silmäsi, aseta kätesi rentoutuneeseen kupin muotoiseen asentoon, kämmenet silmien eteen ja keskity liekin hahmoon pimeydessä. Kuvalla on taipumus liikkua näkökenttäsi halki. Jatka sen tuijottamista, palauta se takaisin ja jatka siihen keskittymistä noin neljän minuutin ajaksi.

3. Rentoudu, tyhjennä mielesi ajatuksista ja keskity hengitykseesi muutamaksi minuutiksi, keskittyen ainoastaan yksittäisiin henkäyksiin.

Mitä tämä harjoite tekee:
Tämä harjoite valmentaa mieltäsi yksisuuntaiseen keskittymiseen, joka on tärkeä mille tahansa psyykkisele/astraaliselle työskentelylle. Keskivertoihmisen ajatukset ovat sekaisin eivätkä ne johda mihinkään. Harjoitetulla mielellä joka voi keskittyä intensiivisesti, ajatukset ovat yksisuuntaisia, keskitettyjä kuin laser, ja niillä on voimaa. Täydellinen keskittyminen tekee eron astraalisissa työskentelyissä. Myös tahto kehittyy tämän harjoitteen kautta niin voimakkaaksi, että se ei harhaannu ärsykkeistä. Älä suutu tai ole kärsimätön itsesi suhteen. On normaalia, että ajatuksia nousee esiin harhauttamaan sinua alussa. Täydellinen keskittyminen vie aikaa ja useimmille ihmisille se on yksi suurimmista vaikeuksista mielen harjaannuttamisessa.

Toinen menetelmä [keskitasoinen]:

1. Keskity liekkiin useiden minuuttien ajaksi.

2. Sulje silmäsi ja aseta kätesi rentoutuneeseen kupinmuotoiseen asentoon, kämmenet silmiesi eteen ja keskity liekin hahmoon pimeydessä. Kuvalla on taipumusta liikkua näkökenttäsi halki.

3. Pidä silmäsi kiinni, tuo liekkiä lähemmäs. Liikuta sitä edestakaisin, kun olet taitava liekin liikuttamisessa ja hallitsemisessa, yritä asettua hahmoon. Tulet huomaamaan, että hahmo alkaa kiintymään ja muuttamaan väriä. Kirkas kuva muuttuu vaaleanpunaiseksi, sitten punaiseksi ja siitä pimeäksi.

4. Toista harjoite, jos haluat.

Mitä tämä harjoite tekee:
Tämä harjoite harjoittaa mieltäsi ja kolmatta silmääsi suuntaamaan psyykkistä energiaa.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sat Nov 28, 2015 2:25 pm

Posts: 1243
Location: Pandemonium

Good also add this meditations to pdf , and send them to Hps Maxine so she can add them to JoS's Library .
You don't stop when you are tired
You stop when you are done!

AVE SATAN SIEMPRE!
Hail Satan e tutti gli Dei di Duat.


http://www.alegriadeenki.com

Post Sun Nov 29, 2015 9:26 am

Posts: 290
Directing Energy from Azazel

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... nergy.html

Energian suuntaaminen
(saatu Asaselilta)


Hyötyäksesi täysin kyvyistäsi käyttää magiaa, on tärkeää olla perehtynyt energiaan: tuntea se, kuinka absorboida sitä, havaita se, lähettää sitä pois ja manipuloida sitä. Tämä tulee meditaation kautta, herkistämällä itsesi sille ja työskentelemällä sen kanssa. Jatkuvalla harjoittelulla, voimameditaatio luonnollisesti lisää bioelektrisyyttäsi. Tulet pystymään tuntemaan tämän energian usein pelkästään olemalla tietoinen siitä. Tietoisuus on avain edistymiseen kyvyssä ja voimassa. Tämä harjoite toimii parhaiten hathajoogan, mantran tai - minkä tahansa meditaation joka saa sinut tuntemaan energian - jälkeen.

1. Makaa hiljaa ja tule tietoiseksi energioista kehosi vasemmalla puolella, ja sitten oikealla puolella.

2. Suuntaa energia puolelta toiselle ja sitten palauta se molemmilta sivuilta tapaamaan keskelle ylävartaloasi, tai minne tahansa muualle mihin haluat energioidesi menevän. Sinun pitäisi lähes heti tuntea energia keskellä ylävartaloasi. Energia menee sinne, mihin mieli keskittyy tarkoituksella.

3. Tästä alkaen, laajenna energia kehosi ulkopuolelle ja auraasi ja sitten supista energiaa. Keskity tarkoituksella auraasi [energiakenttään, joka sijaitsee heti kehosi ulkopuolella.]

4. Jatka energian laajentamista ja supistamista kunnes molemmat puolet kehostasi tuntuvat tasapainoisilta. Sitten tunne energiat vasemmalla ja oikealla puolella yhdessä.

5. Tunne energia kehosi etupuolella, sitten takana, toistaen edellä kuvatut ohjeet.

6. Tee tämä uudestaan, tällä kertaa vyötäröstä ylöspäin, ja sitten vyötäröstä alaspäin. Samalla tavalla.

7. Nyt, tunne energia koko kehossasi yhtenä kokonaisuutena. Harjoittele aurasi laajentamista ja supistamista muutamia kertoja.

8. Viimeisen kerran, tuo energia yhteen kehosi keskiosaan ja hellästi laajenna sitä ulos, laajentaen auraasi, pitämällä huolta, että se tuntuu tasapainoiselta ja tasaiselta.

9. Keskity (meditoi) muutamaksi minuutiksi tuntemaan kuinka energia hellästi säteilee ja laajentaa auraasi.

Tämä on erinomainen harjoite energian suuntaamiseksi tahdon avulla.

On erittäin tärkeää aina suunnata energiasi ylöspäin, ja ulos kruunuchakran kautta. Tulee olemaan aikoja jolloin tunnet sen kasautuvan jalkoihin ja jalkapohjiin. Sen ei pitäisi pysyä siellä, koska tämä voi aiheuttaa ongelmia kierronpuutteen takia.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sun Nov 29, 2015 9:51 am

Posts: 290
High Priestess Myla Limlal666 wrote:
Good also add this meditations to pdf , and send them to Hps Maxine so she can add them to JoS's Library .

Should I do it after I have translated beginners-section or should I wait until every meditation is translated?

After that I have to still check the grammar (to fix potential mistakes) and take closer look to some problems and make some decisions. By problems I mean some challenges like words that don't even exist in Finnish - for example "energy buzz"... I have to think what is the closest word I can use or is there some alternative way of writing it - like how to describe it.

Another problem would be citations from books like:
"...seven towers - the Towers of Satan [Ziarahs] -six of them trapezoidal in form, and one, the "center" on Mount Lalesh, shaped like a sharp, fluted point."
-- The Satanic Rituals by Anton LaVey

Should I translate it, or leave the English citation (as most Finnish persons can read English well enough to understand it), or leave it in English and put Finnish translation into square brackets? The Satanic Ritual is not translated to Finnish so I can't check how the translator has written that sentence.

Beginners section is almost complete, only some parts are missing:
Breathing exercises
Opening the soul
Opening the chakras
How to use satanic rosary
EZ Chakra Spin

+ both information pages:
http://www.angelfire.com/empire/serpent ... nergy.html
http://www.angelfire.com/empire/serpent ... g_Out.html
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sun Nov 29, 2015 10:42 am

Posts: 290
EZ Chakra Spin

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... _Spin.html

Helppo chakrapyöritys

Tämä meditaatio vie vain muutamia minuutteja, ja tämän voi tehdä milloin tahansa kun pystyt keskittymään. Sen tekeminen on helppoa ja voi korvata pitkän tai pidennetyn meditaation niiden osalta joilla ei ole tarpeeksi vaadittua yksityisyyttä tai joilta puuttuu aikaa.

Käännä huomiosi selkärankasi juureen ja visualisoi juurichakrasi vorteksina [kuin pienenä pyramidina]. Visualisoi tämä chakra väriltään rikkaana kirkkaana punaisena ja pyöritä sitä. Jatka sen pyörittämistä kunnes se pyörii nopeasti itsestään. Pidä huoli, että kärki osoittaa ylöspäin.
Työskentele jokaisen chakran parissa yksitellen, visualisoiden jokainen yksitellen pyörimässä kunnes se pyörii nopeasti ja itsestään. Visualisoi jokainen pyörivänä vorteksina jolla on oma voimakas kirkas värinsä-

Ensimmäinen- Punainen, kärki osoittaa ylöspäin.

Toinen- Oranssi, kärki osoittaa ylöspäin

Kolmas- Keltainen/Kultainen, kärki osoittaa alaspäin

Neljäs- Vihreä, tämä chakra on muodoltaan kuin yoni Image

Viides- Kirkas taivaan sininen, kärki osoittaa alaspäin

Kuudes- Indigo [sinivioletti], kärki osoittaa alaspäin.

Seitsemäs- Purppura, kärki osoittaa alaspäin

Kun pyörität kuudetta chakraa keskity kolmannen silmäsi *taakse*, keskellä päätäsi. Monet ihmiset virheellisesti uskovat kolmannen silmän olevan kuudes chakra. Kolmas silmä on kuudennen chakran *jatke*; ei kuudes chakra.

Jokaisen chakrasi pitäisi olla voimakasta kirkasta väriä. Chakrat jotka ovat pimeitä tai saastuneita eivät toimi kuten pitäisi. Jatka niiden pyörittämistä ja keskity visualisoimaan ne palauttaaksesi niille niiden ominaisen voimakkaan värin. Voit myös haluta puhdistaa (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... aning.html) ne, jos siitä on kyse.

Kun chakramme pyörivät nopeampaan tahtiin, tämä auttaa suojelemaan meitä epäonnelta ja sairaudelta, ja avaa meidät astraaliselle, ja suojelee meitä astraalisesti kuten myös fyysisessä maailmassa. Muista aina, että energiatyötä pitää tehdä päivittäin, koska jokainen päivä rakentuu edellisen päivän pohjalta ja kunnes voimakas energiakenttä on pysyvästi muodostettu, lyhytaikaiset hyödyt voivat kadota tai olla vaikeita palauttaa.

Huomaa myös, että sielu on valmistettu valosta. Jokainen chakra on valontaajuuden aallonpituus, kuten valoprismasta näkee, kun Auringon valo hajoaa näkyvien värien spektriksi. Tämä on fysiikkaa. Kaiken niin kutsutun ”okkultismin” voi selittää tieteellisesti. Kun hengitämme tai kutsumme sisäämme (invokaatio) valoenergiaa voimistamme sielujamme.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sun Nov 29, 2015 3:21 pm

Posts: 1243
Location: Pandemonium

Gather as many you can in large file like Meditation Volume 1 and 2 so on....
Same for Sermons , You can look at the JoS library so you can have a idea of what looks like :)
Anything feel free email me .
Thanks for Translations .

Valontuoja wrote:
Should I do it after I have translated beginners-section or should I wait until every meditation is translated?

You don't stop when you are tired
You stop when you are done!

AVE SATAN SIEMPRE!
Hail Satan e tutti gli Dei di Duat.


http://www.alegriadeenki.com

Post Mon Nov 30, 2015 9:11 am

Posts: 290
Satanic Rosary

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... osary.html

Saatanallinen rukousnauha

Image
Saatanallinen rukousnauha on erinomainen ja erittäin tehokas keino nostattaa voimaa ja suunnata energiaa toiveidensa toteuttamiseksi. Saatanallista rukousnauhaa voi myös käyttää kabbalistisena meditaatiovälineenä värähtelyjen kanssa työskenneltäessä kuten riimumeditaatiossa (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... balah.html). Liuta sormiasi helmien ylitse ja sinun ei tarvitse edes laskea. Meditaatiosi voi sujua kitkattomasti ja siten omata enemmän voimaa.

Katolinen rukousnauha on VARASTETTU ja vääristelty tiibetiläisestä mala-nauhasta kuten kaikki muukin tuossa inhottavassa ohjelmassa. Tiibetiläinen mala-nauha koostuu 108 helmestä toisin kuin varastettu katolinen rukousnauha johon sisältyy puolet tuosta luvusta, 54.

Rukousnauhan kanssa työskentelemisen pitäisi aina alkaa suosiollisen planetaarisen ajanjakson aikana, joka on yhdenmukainen tavoitteen kanssa. Standardi tämän suhteen, ja tämä on erittäin tehokas, on 40 päivää putkeen. Saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn, tee se kahdesti päivässä, päivällä ja yöllä 40 vuorokautta. ”40 päivää” varastettiin ja väärennettiin siinä saastaisessa juutalaiskristillisessä Raamatussa, mutta sen alkuperä on muinaisessa Egyptissä. Tällä on tekemistä numeroiden kanssa (Enkin/Saatanan numero on 40) ja kuusyklin kanssa. Voimallisimmat ajat tehdä työskentely on keskiyöllä, kello 12 aamupäivällä, 6 pm ja 6 am, MUTTA pidä huoli, että tunti tukee työskentelyä, ensiksi ja aina kun olet kykenevä.

Tutkimus on todistanut, että muinaiset kaldealaiset planetaariset tunnit ovat äärimmäisen tarkkoja. Suosittelen vahvasti sinua lataamaan Chronos-ohjelman tältä nettisivulta:
http://chronosxp.sourceforge.net/en/

Sinun täytyy ladata ja asentaa Microsoft.NET Framework versio 2.0 tämän mukana. Kaikki informaatio on saatavilla yllä olevalta nettisivulta. Tämä ohjelma on vertaansa vailla ja laskelmoi planeettojen tunnit tarkasti sijaintisi mukaan. Työskentelysi tuloksista riippuen, jos et ole vieläkään saavuttanut tavoitettasi 40 päivän jälkeen voit aloittaa toiset 40 päivää. Päivän ohittaminen johtaa sinut takaisin ensimmäiseen päivään. Yhtäkään päivää ei saa ohittaa. On olemassa juttu nimeltä ”Karma” kuten monet teistä tietävät. Tätä paskaa hallitsee Saturnus-planeetta ja ainut keino voittaa se on tietää ja työskennellä sen ylittämiseksi. Karma lyö sinut alas, ja pitää sinut alhaalla paitsi jos olet tietoinen siitä ja tarpeeksi voimakas ja sisukas jatkamaan taistelua ja voittamaan sen. Tämä ei ole heikoille. Kestävyys, kärsivällisyys ja kova työ ovat vaadittuja. Kun menneiden elämien karma potkaisee, asiat tulevat esiin kuin kriisinä elämässäsi pyrkien hajottamaan 40 päivän syklin ja pysäyttämään sinut meditoinnista. Tämä on mikä ilmoittaa sinulle, että meditaatiosi toimii. Jatka päivittäistä meditointia rukousnauhan kanssa tapahtui mitä tapahtui. Tämän kaltaisia asioita usein nousee esille meditaatiosyklin viimeisten 30–40 päivän aikana palauttaakseen sinut takaisin aloitusruutuun tai/ja pysäyttää meditaation. Ole valmistunut ja tietoinen. Sinun täytyy jatkaa taistelua. Vain voimakkaat selviävät täällä ja saavuttavat tavoitteensa.

Energiaa täytyy suunnata uudestaan ja uudestaan kunnes muutos on saavutettu. Tämä on verrattavissa kiropraktikkoon joka jatkaa selkärangan niksauttamista paikalleen kunnes se pysyy niin kuin pitää.

Parantamista varten on tärkeää, että kun kyse on kroonisista sairauksista mennä selvästi oireiden loppumisen taakse meditoidessa. Oireet voivat lakata hetkeksi ja sitten palata jos meditaation lopettaa. Aika joka sairaudesta on kärsitty pidentää meditaatioaikaa, joskus jopa kuukausiksi tai vuosiksi. Synnynnäiset ongelmat ovat pahimpia ja vaikeimpia parantaa. Nämä eivät ole millään tavalla mahdottomia. Ne vain vaativat paljon enemmän voimaa ja yritystä.

Käyttämällä saatanallista rukousnauhaa me otamme takaisin omaisuuttamme, ja toiseksi- pilkkaamme katolista kirkkoa. Olen havainnut tämän meditaatiovälineen olevan loistava ja tuokin on vähättelyä. Värähtely virtaa rytmiin ja voima on voimistettu jolloin sen voi käyttää minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi.

Käyttääksesi saatanallista rukousnauhaa, ihanteellisesti, sinun tulisi työskennellä Kabbalan parissa. TODELLINEN Kabbala toimii värähtelyllä, esimerkiksi silloin kun värähtelemme riimuja, demonien nimiä, egyptiläisiä voimansanoja jne. suuresti nostattaaksesi energiaasi ja voimaa. Tämänlainen meditaatio on edistynyttä ja erittäin tehokasta.
Voit tehdä vain värähtelyt energian ja tietoisuuden nostattamiseksi tai voit keskittyä erityiseen chakraan tai sielusi osaan tai voit tehdä taikatyötä.
Suosittelen sinua tekemään oman saatanallisen rukousnauhasi. Ne ovat helppoja valmistaa. Materiaalit ovat halpoina saatavilla useimmista liikkeistä joissa on taide- ja askarteluosasto. Osta helmet ja nauhaa. Baphometin voi ostaa netistä tai mistä tahansa hyvin-varustellusta okkultismiliikkeestä. Suosittelen jättämään vähän tilaa nauhaan jotta voit liikuttaa helmiä samalla kun teet värähtelyjäsi yksitellen. Suosittelen myös ylimääräisen helmen asettamista (käytin itse neliön mallisia helmiä extra-helminä) molemmille puolille suurempaan nauhaan kun osut 50 kohdalle. Tämän avulla pystyt kertomaan missä olet ilman transsin/meditaation keskeyttämistä.

Käyttääksesi saatanallista rukousnauhaa, tässä on esimerkki, - olet vapaa muokkaamaan meditaatiosta mieleisempää yksilöllisiä tarkoituksia ajatellen:

VETÄÄKSESI RAHAA PUOLEESI:

1. Aloita suurimmalla helmille suoraan Baphometin vieressä ja lausu affirmaatio mielessäsi; esimerkiksi: ”Minä vedän puoleeni suuret määrät ilmaista ja helppoa rahaa. Tämä raha on ilmaista ja kokonaan minun omistettavakseni tai käytettävissäni haluamallani tavalla.” Nyt suuntaa energia, visualisoiden valkokultaista valoa (tämä soveltuu yleistarkoituksiin) kukkaroosi ja itseesi.

2. Toista yläpuolinen neljällä jäljelle jäävällä helmellä.

3. Saatanallisessa rukousnauhassasi pitäisi olla 108 helmeä, joten yksi päälinjasta pitäisi päättyä kahdeksaan. Haluat aloittaa siltä puolelta jossa on yhdeksän. Hengitä sisään ja ulos hengittäessäsi, värähtele: F-F-F-F-F-F-F-E-E-E-E-E-E-E-E-H-H-H-H-H-H-H-U-U-U-U-U-U-U

4. Liikuta helmi takaisin ja siirry seuraavan, hengitä sisään ja hengittäessäsi ulos, värähtele
F-F-F-F-F-F-F-E-E-E-E-E-E-E-E-H-H-H-H-H-H-H-U-U-U-U-U-U-U

5. Tee tämä jokaisella helmellä yhdeksän sarjoissa. Visualisoi Fehu-riimu hehkumassa energiasta niin usein kun teet värähtelyjä. (Jos värähtelet demonin nimeä, sitten visualisoi hänen sigilinsä samalla tavalla.)

6. Kun saavutat 10. suuremman helmen, joka erottaa yhdeksän helmen sarjat toisistaan, toistat affirmaatiosi uudestaan ja asetat juuri nostattamasi energian rahan puoleesi vetämiseen, yläpuolisen esimerkin mukaisesti. Voit myös käyttää joka 10. helmeä ottaaksesi muutama normaalia hengenvetoa ennen kuin jatkat värähtelyjä uudestaan.

SAAVUTTAAKSESI RAKKAUTTA JA HIMOA:
Tuodaksesi haluamasi elämääsi, visualisoi energia jonka nostatat peittämässä hänet. Voit myös fantasioida seksuaalisesta kanssakäymisestä tai mistä tahansa hänen kanssa jota himoitset. Ehdotan, että visualisoit valon (energian) peittämässä molemmat teistä, meditaation/fantasian aikana. Kun olet valmis voit masturboida ja suunnata lisää energiaa orgasmista häneen.

PARANTAMISEEN:
Lausu affirmaatio parantamiseen ja suuntaa energia tunteen ja visualisaation kautta sairastuneeseen kehosi osaan. Jos parannat rakastasi tee visualisaatio unohtamatta puhdistaa sairastunutta osaa ennen meditaation aloittamista.
Muista, parantamisen osalta, energia tulee suunnata affirmaatioiden lisäksi sairastuneeseen osaan noin 10–20 kertaa päivässä. Tämä voi viedä 1-2 minuuttia, mutta se pitää tehdä niin usein kuin vain mahdollista, mihin tahansa aikaan jolloin voit keskittyä, kunnes olet täysin parantunut.

MUSTAN MAGIAN OSALTA:
Käytä rukousnauhaa samalla tavalla, täytä kohteesi negatiivisella energialla.

TÄRKEÄÄ!
Mustan magian työskentelyissä on erittäin tärkeää käyttää eri rukousnauhaa. Rukousnauha kerää energiaa ja voi tulla voimakkaammaksi mitä enemmän käytät sitä. Tietenkin, vastakkaiset energiat voivat iskeytyä ja kumota toisensa.

Olen käyttänyt saatanallista rukousnauhaa molempiin toiveitteni manifestointiin ja energioiden nostattamiseen. Riimuilla työskentely on erittäin voimallista ja meditaation aikana, ei ole epätavallista nähdä osia sielustasi ja tuntea energia kohdistumassa itsestään.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Mon Nov 30, 2015 10:05 am

Posts: 290
Note: I had to name those breathing exercises because I don't know whether or not there are some more official names to use. //Next I translate those breathing exercises and then I finish beginners meditation section.
---------------
Yogic Breathing Basic

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... thing.html

Joogisen hengityksen perusteet

”Elämä on hengityksessä”
– Thoth

Joogiset hengitysharjoitteet ovat muutamia tehokkaimmista keinoista voimistaa vril/noitavoimaa/chi, jne. Nämä hengitysharjoitteet myös stimuloivat kundalinikäärmettä ja helpottavat sen nousua.

Täällä on myös monia edistyneitä hengitysharjoitteita. Suorittaaksesi ne onnistuneesti ja tehokkaasti, perusteet täytyy osata mestarillisesti. Melkein kaikki edistyneemmistä hengitysharjoitteista rakentuvat perusteiden varaan. Kun olet asiantuntija perusteissa, edistyneemmät harjoitteet sujuvat paljon helpommin.

Noitavoima rakentuu askeleittain, vakaalle perustalle. Tässä ei ole mitään pelleilyn tai leikin asiaa sillä nämä harjoitteet toimivat voimistaakseen ja muuntaakseen elinvoimaa. On välttämätöntä edistyä hitaasti ja askel kerrallaan. Eteenpäin ohittaminen ja/tai näiden harjoitteiden liika tekeminen voi olla vaarallista. Kuten kaiken muunkin osalta, jos jokin ei tunnu oikealta, sitten lopeta.
Kaikki joogaharjoitteet pitäisi lopettaa olemalla 10-15 minuuttia rentoutuneessa asennossa ja täysin rauhassa. Tämä on missä voima sijaitsee, kuten tulet huomaamaan saadessasi kokemuksen energiasta, joka on vril/noitavoiman vahvistumista.

VAROITUS!!
ÄLÄ tee liikaa mitään hengitysharjoitteita!! Enemmän EI OLE parempi! Hengenpidätyssuositukset ovat pelkästään esimerkkejä. Hengen pidättäminen vähemmäksi aikaa on hyväksyttävää. Tee mitä tahansa joka on miellyttävää. Sinun ei koskaan pitäisi tuntea, että happi on loppumassa, tai kokea mitään stressiä, tai tarvetta vetää henkeä kun teet mitään hengitysharjoitteita. HENGITYSHARJOITTEET EIVÄT OLE VOIMISTELUA! RAJOJEN YLITTÄMINEN TAI LIIKA PONNISTELU VOI JOHTAA TULOKSIIN KESKUSHERMOSTOSSA, T.S. AIVOVAHINKOON.

Tehdessäsi hengitysharjoitteita, aloita yhdellä tai toisella menetelmällä ja vain viisi kierrosta mitä tahansa alla kuvattua menetelmää. Jos teet kundalinijoogan harjoitteita joihin sisältyy tulinen henkäys, tämä toimii hengitysharjoitteena itsessään. On hyväksyttävää tehdä täysiä kierroksia kundaliniharjoitteita, mutta suosittelen, että aloitat vähäisemmistä toistoista kuin 108 vaikkapa aloita 54 toistolla missä tahansa harjoitteessa, joka sanoo tee 108, hetkeksi. Nämä harjoitteet ovat jotakin jossa ei voi ylittää rajoja. Ne eivät ole kuin salissa voimistelua millään tavalla.

Niille, jotka ovat olleet kierroksella jonkin aikaa ja joilla on kokemusta, tehkää mitä tahansa jonka tiedätte itsellenne sopivaksi. Puhun uusille ja kokemattomille tässä.

JOOGISEN HENGITYKSEN PERUSHARJOITTEET:

Jooginen täysihengitys [Perusta] (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html)

Aurinko/Kuu –hengitys [Vuorottele sierainta] (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... stril.html)

Tulen hengitys (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... _Fire.html)

Humiseva hengitys (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html)

Sithali (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... thali.html)

Sitkari [Käärmeen sihinähengitys] (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... tkari.html)

Kissan sihinähengitys [Ujjayi] (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... jjayi.html)

Kumbhaka kuuhengitys (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html)

666 Luciferin maljan hengitys (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html)
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Mon Nov 30, 2015 10:19 am

Posts: 290
Complete Yogic Breath

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html

Jooginen täysihengitys

Tämä hengitysharjoite on perusta ja yksi ensimmäisistä joita opetetaan joogaoppilaille.

1. Istu selkäranka suorana, voit myös seistä jos haluat

2. Hengitä sisään nenäsi kautta:
A. Työnnä alemmat vatsalihaksesi ulos, täytä keuhkojesi alaosa, sitten
B. keskiosa keuhkoistasi, sitten
C. ylemmät keuhkosi

3. Pidätä henkeäsi 5, 8 tai 10 sekuntia [mikä tahansa on mukavampaa, älä rasita itseäsi]. ÄLÄ KOSKAAN pidätä henkeä väkisin!

4. Hengitä ulos supistamalla alemmat vatsalihaksesi, sitten keski-osuus [alemmat keuhkot], sitten ylemmät keuhkosi, kunnes olet täysin tyhjä hengityksestä.

Kohdat 1-4 sisältävät vain yhden kierroksen. Tee viisi kierrosta.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Mon Nov 30, 2015 10:44 am

Posts: 290
Alternate Nostril [Sun/Moon] Breathing [Anuloma Viloma]

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... stril.html

Sieraimen vuorotteluhengitys [Aurinko/Kuu] [Anuloma Viloma]

1. Aseta peukalo oikean sieraimesi päälle, sulje oikea sieraimesi, ja hengitä sisään vasemman sieraimen kautta neljän sekunnin ajan ja pidätä henkeäsi kuusi sekuntia.

2. Vaihda peukalo vasemman sieraimen päälle, sulje vasen sieraimesi peukalollasi, ja nyt hengitä ulos neljän sekunnin ajan oikean sieraimesi kautta, hitaasti ja tasaisesti.

3. Pidä vasen sieraimesi suljettuna peukalollasi, hengitä sisään oikean sieraimesi kautta neljän sekunnin ajan ja pidätä henkeä kuusi sekuntia.

4. Sulje oikea sieraimesi peukalollasi ja hengitä ulos vasemman sieraimesi kautta, neljän sekunnin ajan.

5. Pidä peukalosi oikealla sieraimellasi, hengitä sisään vasemman sieraimesi kautta neljän sekunnin ajan, pidätä henkeä kuuden sekunnin ajan, vaihda peukalosi vasemmalle sieraimellesi, hengitä ulos oikean sieraimesi kautta neljän sekunnin ajan.

Hengitä sisään vasemman kautta
Pidätä henkeä sisäänvedon jälkeen
Hengitä ulos oikean kautta
Hengitä sisään oikean kautta
Pidätä henkeä sisäänvedon jälkeen
Hengitä ulos vasemman kautta

Yläpuolinen sisältää yhden kierroksen.

Niiden jotka ovat uusia hengitysharjoitteiden parissa, kannattaisi tehdä viisi kierrosta, mutta ei enempää. Voi kestää useita kierroksia ennen kuin voi siirtyä korkeampiin kierrosmääriin. Kokeneet meditoijat voivat tehdä kymmenen kierrosta tai enemmän. Muista, kaikkien hengitysharjoitteiden osalta, vähemmän on aina parempi, toisin sanoen, älä koskaan tee väkisin hengitysharjoitteita tai enemmän kuin mikä hyvältä tuntuu. Sinun EI KOSKAAN pitäisi tuntea, että olet tulemassa väsyneeksi sillä tämä on varoitus, että kannattaisi lopettaa. Älä koskaan pidätä henkeäsi kauempaa kuin on mukavaa. Hengitysharjoitteiden väkisin tekeminen voi olla vaarallista.

On tärkeää rentoutua ja käyttää tarpeeksi aikaa tämän harjoitteen kanssa.

Edistyneille meditoijille, ajat voivat muuttua tasaisista, esimerkiksi sellaiseksi sarjaksi jossa hengitetään sisään kaksi sekuntia, pidätetään henkeä kahdeksan sekuntia, ja hengitetään ulos neljä sekuntia, mutta tämän täytyy pysyä jatkuvana koko meditaation ajan.

Yläpuolinen harjoite on erinomainen parannustyön jälkeen tai minkä tahansa työskentelyn joka vaatii energian tuotantoa sillä se toimii sielun energioiden tasapainottamiseksi.

Yläpuolinen harjoite suuntaa prana/noitavoiman päähän ja ylempiin chakroihin, tasapainottaa ida ja pingala –kanavia [Aurinko ja Kuu nadit], ja toimii niiden puhdistamiseksi jotta kundalinikäärme voisi nousta turvallisesti.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Tue Dec 01, 2015 11:26 am

Posts: 290
Breath of Fire

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... _Fire.html

Tulen hengitys [Kapalabhati]

1. Supista vatsalihaksiasi, voimakkaasti, hengittäen ulos, ”pumppaamalla” vatsalihaksiasi sisään ja ulos, nopeasti, mutta kontrolloidusti. Ilma virtaa keuhkojen yläosaasi itsestään. Käytä nopeita vatsalihasten supistuksia hengittääksesi sisään ja ulos tämän harjoitteen osalta. Supistamisen pitäisi tapahtua rytmisesti.

2. Harjoittele muutama kerta, päästäksesi jyvälle.

3. Tee 20 putkeen, sisään ja ulos, käyttäen vatsalihaksiasi nopeassa tahdissa. 20 hengenvedon lopuksi, hengitä ulos, hengitä sisään täyttäen keuhkosi, supista peräaukkoasi, laske leukasi rintasi kohdalle, pidätä henkeäsi niin kauan kuin pystyt mukavasti tekemään- ÄLÄ TEE TÄTÄ VÄKISIN!

4. Hengitä ulos hitaasti.

Yläpuolinen sisältää yhden kierroksen. Uloshengityksen pitäisi olla lyhyt, ja sisäänhengityksen pitäisi olla passiivinen ja pidempi. Kierroksia nostetaan lisäämällä vatsalihasten pumppausten lukumäärää. Yritä ensiksi tehdä kolme sarjaa 20 pumppausta ja sitten jonkin ajan jälkeen lisää luku 30, sitten 40 kunnes teet 60.

Mitä tämä hengitysharjoite tekee:

1. Se lisää hapen määrää kehossa.

2. Se lisää lämmön määrää. Alkemistit goottisella- ja keskiajalla ”puhaltajina” ja palkeet tulisijan palkeet alkemiamaalauksissa symboloivat tätä harjoitetta.

3. TÄMÄ HENGITYSMENETELMÄ ON KUNDALIINIJOOGAN PERUSTA

ÄLÄ suorita tätä harjoitusta jos olet raskaana, sinulla on ongelmia korkean verenpaineen kanssa, sinulla on tyrä tai mikään muu fyysinen vatsalihaksia koskeva ongelma.

Tässä on linkki YouTube videoon jossa esitellään kuinka tämä hengitysharjoite suoritetaan oikeaoppisesti:

https://www.youtube.com/watch?v=Axs2dq06s9M
HUOMATKAA*, tämä YouTube video on linkitetty tänne vain lyhyytensä [kesto 17 sekuntia] ja helpon ymmärrettävyyden vuoksi, sillä ei millään tavalla mitään tekemistä Joy of Satan -ministeriön kanssa.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Tue Dec 01, 2015 12:16 pm

Posts: 290
Yogic Humming Breath

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html

Jooginen humiseva hengitys [Brahmari]

Tämä hengitystapa on välttämätön jotta voisit olla mestari mantrojen [voiman sanoja ja nimiä] värähtelyssä. Mantrat täytyy aina värähdellä, EI KOSKAAN lausua sanoina. Jokainen mantran tavu pitäisi värähdellä. Pyhien sanojen ja nimien värähtely on niiden voiman ilmentymisen lähde.

Suorittaaksesi joogisen humisevan hengityksen [Brahmari]:

1. Hengitä sisään kuten joogisessa täysihengityksessä (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html) täyttäen keuhkosi alhaalta ylös.

2. Hengittäessäsi ulos, pidä huulesi suljettuina tätä harjoitetta varten, HUMISE ilma ulos. Tämä pidentää ulos hengitystä. [Hengitä sisään kokonaan, sitten ääntele HMMMMMMMM [suljetuin huulin] kunnes ilma on täysin lopussa].

Yläpuoliseen sisältyy yksi kierros. Tee viisi kierrosta.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Tue Dec 01, 2015 12:22 pm

Posts: 290
Sithali

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... thali.html

Sithali

1. Rullaa kielesi kuten alapuolella olevassa kuvassa:

Image

2. Hengitä sisään kielesi kautta, pitäen se rullalla

3. Sulje suusi ja pidätä henkeäsi 5-10 sekunnin ajaksi [kumpi vain on mukavampi].

4. Sitten hengitä hitaasti ulos nenäsi kautta

Yläpuoliseen sisältyy yksi kierros.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Tue Dec 01, 2015 12:30 pm

Posts: 290
The serpent Hissing Breath

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... tkari.html

Käärmeen sihinähengitys [Sitkari]

1. Paina kielesi suulakeasi vastaan kevyesti, pidä pieni tila avoimena sisäänhengitystä varten.

2. Hengitä sisään, tekemällä sihisevää ääntä. Tämän pitäisi onnistua luonnollisesti kun kielesi on suulakeasi vasten. Kuten kaikkien hengitysharjoitteiden osalta, sisäänhegityksen täytyy olla kolmessa osassa, tasaisesti- ensiksi täytä alimmat keuhkosi, sitten keuhkojen keskiosa, sitten ylinosa kuten joogisessa täysihengityksessä (http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html).

3. Pidätä henkeäsi niin kauan kuin pystyt mukavasti tekemään, ja sitten hengitä ulos hitaasti ja tasaisesti nenäsi kautta.

Yläpuoliseen sisältyy yksi kierros. Suorita 5 -10 kierrosta.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Dec 03, 2015 11:57 am

Posts: 290
Cat Breath [Ujjayi]

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... jjayi.html

Kissahengitys [Ujjayi]

Aloittaaksesi, harjoittele äänirakosi sulkemista osittain [kuten kuorsatessa] ja sihise kuin kissa, tee molempien kanssa ulos- ja sisäänhengitystä. Tämän pitäisi olla tasaista ja hallittua.

1. Nyt kun olet löytänyt äänirakosi, sulje se sihisemällä ja hengitä sisään nenäsi kautta. Heiveröinen sihisevä ääni pitäisi kuulua aivan kuten kevyesti kuorsatessa.

2. Pidätä henkeäsi

3. Hengitä ulos nenäsi kautta pitäen molemmat äänirakosi osittain suljettuina.

Suorita tämä 3-5 kertaa ja opi kuinka se tehdään, sillä tätä menetelmää voidaan käyttää edistyneempien hengitysharjoitusten yhteydessä.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Dec 03, 2015 12:07 pm

Posts: 290
Kumbhaka Lunar Breath

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html

Kumbhaka Kuuhengitys

Suorita molemmat seuraavista hengitysharjoitteista. Tee ensimmäistä sarjaa muutaman hengenvedon ajan, ja jatka sitä toisella sarjalla yhtä monella hengenvedolla kuin ensimmäisessä. Esimerkiksi: jos teet 4 kertaa ensimmäistä sarjaa, siten pidä huoli, että teet 4 kertaa toista sarjaa; ei enempää eikä vähempää.

Ensimmäinen sarja:
1. Hengitä sisään molempien sierainten kautta kahden sekunnin ajan.
2. Pidätä henkeä neljä sekuntia.
3. Hengitä ulos kuudeksi sekunniksi.
4. Pidätä henkeä neljä sekuntia.

Yläpuolinen lasketaan yhdeksi kierrokseksi. 3-6 kierrosta on hyväksyttävää aloittelijoille. Ne jotka ovat kokeneita ja edistyneitä tehkööt niin monta kuin mukavasti pystyvät.

Seuraava harjoite pitäisi tehdä yhtä monta kertaa kuin ensimmäinen sarja [ylempi harjoite]:

Toinen sarja:
1. Hengitä sisään kuudeksi sekunniksi
2. Pidätä henkeä kuusi sekuntia
3. Hengitä ulos neljäksi sekunniksi.
ÄLÄ pidätä henkeäsi lopussa, mutta kuitenkin sinun pitää tehdä yhtä monta kierrosta kuin ensimmäisessä sarjassa.

Yläpuolinen lasketaan yhdeksi kierrokseksi. 3-6 kierrosta on hyväksyttävää aloittelijoille. Ne jotka ovat kokeneita ja edistyneitä tehkööt niin monta kuin mukavasti pystyvät.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Dec 03, 2015 12:18 pm

Posts: 290
666 Breath of Lucifer's Grail

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... reath.html

666 Luciferin maljan hengitys

Tämä hengitysharjoite on jotakuinkin edistynyt, se toimii graalin mies- ja naisosien yhdistäjänä. Tämä on erittäin tärkeää Magnum Opuksen kannalta. Tekijän pitäisi valmiiksi olla pätevä hengitysharjoitteissa ja energiatyössä.

1. Hengitä juurichakrasi kautta solar [666] chakraan.

2. Pidätä henkeäsi niin kauan kuin pystyt mukavasti tekemään, ja keskity kuudenteen chakraasi/käpyrauhaseesi. Sinun pitäisi tuntea vähän painetta kuudennessa chakrassa.

3. Hengitä ulos, ja toista niin monta kierrosta kuin on mukavaa.

Tämä hengitysharjoite yhdistää kaikista-tärkeimmän käpyrauhasen/kuudennen chakran [naispuolisen osan] 666 solar chakraan [miespuoliseen osaan]. Voimakas energiayhteys pitää muodostaa näiden kahden chakran välille voidakseen suorittaa Magnum Opuksen.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sat Dec 05, 2015 1:20 pm

Posts: 290
Energy of the Soul

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... nergy.html

Sielun energia

Internetin ja joukkoviestinnän laajuuden vuoksi totuutta ei voi enää kauemmin vaientaa. Monet erilaiset ihmiset tulevat satanismin pariin suurin määrin, heitä on enemmän kuin koskaan ennen. Kirjoitan tämän artikkelin pääasiassa niille jotka ovat täysin uusia. Monet meistä, jotka ovat olleet Saatanan kanssa kauemmin, ovat taitavia siinä mikä tunnetaan ’okkultismina’. Okkultismi on toinen sana ’hengellisyydelle’.

Todellinen satanismi on sielun muuntamista voimameditaation kautta. Monille jotka ovat täysin uusia satanismiin meditaation vaikutukset voivat olla tuntemattomia. Kun yksilö saavuttaa meditaatiossa tietyn pisteen [toisille tämä voi tapahtua erittäin aikaisin. Kaikki riippuu sielun voimista jotka tulevat menneistä elämistä], hän tulee tuntemaan sielunsa. Tämä on erittäin positiivinen merkki, että meditaatiot on suoritettu oikein ja kaikki menee hyvin. Älä koskaan säikähdy tuntemasta sielusi energiaa. Sielu koostuu bioelekrisyydestä ja valospektristä. Voimakkaan auran, värähtelyjen, tunteminen ilmenee joissakin tapauksissa lämpönä tai kylmänä tai muina tunteina kuten pistelynä… tämä kaikki on normaalia.

Voimameditaatio myös avaa mielesi. Voit kokea ”näppituntumia” voimistuneen intuition kautta, toisissa tapauksissa, mielesi tulee olemaan avoimempi ja vastaanottavampi astraalisille olennoille. Nämä voivat olla positiivisia yhtä hyvin kuin negatiivisia. Tapauksissa joihin liittyy negatiivista tunkeutumista, sammuta se, kuin radio, mielessäsi ja ole välittämättä siitä. Älä koskaan sitoudu mihinkään negatiiviseen tai ei-tervetulleeseen. Nämä menevät pois jos ne jättää huomiotta eikä niitä ravitse huomiolla tai tunteilla.

Satanismi liittyy hengellisen vapauden saavuttamiseen. Kristinusko, islam ja muut valtavirran ohjelmat jotka esiintyvät uskonto-nimikkeen valepuvussa on suunniteltu poistamaan kaikki hengellinen tieto. Niissä ei ole mitään hengellistä. Satanismi on erittäin hengellistä, voit odottaa kokevasi monia uusia hengellisen luonteenomaavia kokemuksia, mutta tämäkin on yksilöllistä. Älä koskaan säikähdä, kun tunnet sielusi energian ensikerran. Voimakas mieli ja sielu varmistavat sinulle, että sinulla on voimaa ja myös tietoa karkottaa ei-toivotut olennot[jotka ovat olemassa välittämättä siitä onko yksilö tarpeeksi avoin havaitakseen ne]. Sielusi voima myös varmistaa sinulle, että olet elämäsi ja päämääräsi hallinnassa ja jumaliltamme saadun tiedon avulla voit saavuttaa kuolemattomuuden. Heikommat sielut ovat voimakkaampien armon alla ja syntyvät uudelleen, unohtaen kaiken oppimansa edellisestä elämästä ollen kirottuja toistamaan samoja virheitä ikuisuuksia. Saatana näyttää meille tien ulos kaikesta tästä. Mutta meidän täytyy työskennellä sen parissa tiedon kanssa ilman pelkoa.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Mon Dec 07, 2015 1:10 pm

Posts: 290
Opening the Soul 666

Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... akras.html

Sielun avaaminen 666

Sielusi avaaminen johtaa hengellisten silmiesi avautumiseen jonka vuoksi tulet näkemään totuuden ja saavuttamaan valaistumisen. Lisäksi tulet löytämään monia niin-kutsuttuja ”yliluonnollisia” voimia sisältäsi kun voimistat chakrojasi. Kun chacrasi ovat oikein kohdistettuja ja vahvistettuja fyysinen ja mentaalinen parantuminen tapahtuu usein ihmeenomaisesti.

1. Kolmannen silmän avaaminen
2. Kruunuchakran avaaminen ja käpyrauhasen herättäminen
3. Kurkkuchakran avaaminen
4. Sydänchakran avaaminen
5. Solar Plexus -chakran avaaminen
6. Sakraalichakran avaaminen
7. Juurichakran avaaminen
8. Kahdeksannen ja yhdeksän chakran, olkapäächakrat, avaaminen
9. Kymmenennen ja yhdennentoista chakran, ohimochakrat, avaaminen
10. Kahdennentoista ja kolmannentoista chakran, lantiochakrat, avaaminen
11. Käsichakrojen avaaminen ja vahvistaminen
12. Jalkachakrojen avaaminen
13. Kuudennen chakran avaaminen
13. Vähäisempien chakrojen avaaminen – sisältää kuvan: http://www.angelfire.com/empire/serpent ... agram.html

Asasel, joka on mestari spirituaalisessa alkemiassa, työskenteli kanssani näiden meditaatioiden yksityiskohtiin liittyen. 21.7.2007, useita on arvioitu uuden tiedon valossa. Nämä meditaatiot ovat äärimmäisen voimakkaita ja usein, vaikutukset voi tuntea tunteja myöhemmin. On tärkeää seurata ohjeita, ja edetä hitaasti jos olet uusi voimameditaation parissa. Jos olet valmiiksi tehnyt aikaisemmat meditaatiot, on hyväksyttävää tehdä nämä. Vain harvat raportoivat vähän tai ei ollenkaan tuloksia edellisistä meditaatioista jotka otettiin kirjoista.

Jokaisessa harjoitteessa on tietty määrä toistoja, jos tuntuu, että stimuloidut liikaa niin on suositeltavaa lopettaa harjoite ja antaa olla. Harjoitetta voi jatkaa myöhemmin kun annat hermostollesi aikaa sopeutua lisääntyneeseen elinvoimaan. On suositeltavaa antaa itsellesi muutama päivä tai enemmän harjoitteiden välille.

Niiden joilla on ongelmia kohtausten/epilepsian kanssa, tai jotka ovat psykiatrisen lääkityksen alaisuudessa, ei pitäisi suorittaa yhtään näistä voimameditaatioista, ainoana poikkeuksena tyhjyysmeditaatio, paitsi jos heidän lääkärinsä antaa hyväksyntänsä. Ne ovat erittäin tehokkaita chakrojen avaamiseksi ja kundalinin stimuloimiseksi. Nämä uudet meditaatiot ovat täynnä saatanallista energiaa. Niiden jotka eivät ole vihkiytyneet, tai ovat ulkopuolisia, kannattaisi käyttää harkintaa tämän suhteen. Vihkiytyneille satanisteille vaikutuksen pitäisi olla erittäin positiivinen chakrojen avaamiseksi ja voimistamiseksi ja henkilökohtaisen vallan lisäämiseksi.

Nämä meditaatiot tuottavat erittäin nopeita tuloksia. Tavallinen New Age -kundalinimeditaatio voi ottaa vuosia tuottaakseen selkeää vaikutusta. Nämä meditaatiot kuten satanismi ovat todellisia.

Tyhjyysmeditaatio on erittäin suositeltavaa ajatusten ja mielen hallinnoimiseksi jotka tulevat stimuloiduiksi chakrojen avaamisen myötä.
Jokaista harjoitetta kohden on tietty määrä toistoja, jos tuntuu kuin tulet liian stimuloiduksi on suositeltavaa päättää harjoite ja antaa asian olla. Harjoitetta voi jatkaa myöhemmin kun annat hermostollesi aikaa sopeutua lisääntyneeseen elinvoimaan.
Meditaatiot suoritetaan resitoimalla erityistä mantraa jokaista chakraa kohden. Jokainen resitoitu mantra pohjautuu joogiseen huminahengitykseen. Tässä hengityksessä vedät keuhkosi täyteen happea ja hengittäessäsi ulos värähtelet kunnes olet käyttänyt kaiken hapen, sitten hengität sisään, täytät keuhkosi kuten ennenkin. Tämä hengitystapa on normaalisti käytössä kurkkuchakran tapauksessa:

1. Hengitä nenäsi kautta, täytä keuhkosi

2. Hengitä ulos yhdellä pitkällä värähtelyllä, tämä johtaa uloshengitystä

3. Hengitä uudestaan ja toista.

Jotkut resitoiduista mantroista/värähtelyistä perustuvat riimuihin. Riimut perustuvat tähtikuvioihin ja ovat muinaisin aakkosista. Ne ovat alkuperäiseltä muodoltaan kirjoitusta ja nuolenpääkirjoitus johdettiin niistä.* Monet riimuista voidaan vieläkin nähdä nuolenpääkirjoituksenmerkeissä, riimut ovat aina olleet kauhistus kristilliselle kirkolle, enemmän kuin mikään muu magian muoto.

Neljään ensimmäiseen chakraan on välttämätöntä käyttää ”Jalandhara Bandhaa” eli nyökäyttää päätäsi ja painaa leukaasi varmasti, mutta kevyesti rintaasi vasten. Tämä suuresti voimistaa mantrojen resitoinnin vaikutusta alemmissa chakroissa.
Mudria [kädenasentoja] käytetään muutamien sormissa olevien piirien yhdistämiseen ja elinvoiman jälleen ohjaamiseen avattavaan chakraan. Jotkut näistä voivat olla vaikeita, erityisesti jos kätesi ovat suurempia. Näistä mudrista on apua, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Jos havaitset jonkin kädenasennon vaikeaksi jätä se pois.

Sinun pitäisi keskittyä chakroihin jotka ovat keskellä kehoasi. Lisäkkeet ovat selkärangassa ja kehon etuosassa. Näiden avaaminen ja vahvistaminen on edistyneempää ja erityisiä meditaatioita annetaan kappaleessa edistyneemmistä meditaatioista. Ne meistä, jotka ovat vahvistaneet sielujamme menneissä elämissä, ovat herkempiä meditaatioille. Tämä on synnynnäistä, mutta kuka tahansa joka suorittaa seuraavat harjoitteet avaa aikanaan chakransa.
*Saatu Asaselilta
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sun Dec 13, 2015 10:15 am

Posts: 290
Source URL - http://www.angelfire.com/empire/serpent ... d_Eye.html

Kolmannen silmän avaaminen

Image
Tämä harjoite tehdään erityisellä äänensävyllä ja mantralla. Sinun tarvitsee tehdä tämä harjoite neljä päivää peräkkäin. Säännöllinen meditoinnin kolmannen silmän parissa pitäisi avata se kokonaan ja vakiinnuttaa energian imeytyminen. Tämä harjoite on ainoastaan alku. Vaaditaan enemmän jatkuvaa työtä maksimitulosten saavuttamiseksi.
Huomaa: vaiheet 1 ja 2 ovat vaihtoehtoisia. Vaiheet 3-7 ovat pakollisia.

1. Istu selkä suorassa

Image Image
2. Aseta kätesi kuvassa näytettyyn asentoon. Oikeakätisten pitäisi laittaa oikea kätensä nyrkkiin vasemman etusormen ympärille; vasenkätisten vasemmankäden pitäisi tehdä nyrkki oikean etusormesi ympärille. Peukalonkynnen pitäisi painaa sormea, sivulta kuten kuvassa näkyy, paikasta jossa kynsivalli päättyy.

Kun tunnet heiveröisen sähköiskun, tiedät löytäneesi oikean kohdan. Älä lannistu jos et löydä sitä. Sen pitäisi olla selvää niissä joilla on luonnostaan voimakkaammat aurat.

Tämä suuntaa energiavirtauksen kolmanteen silmään.
Tätä mudraa voi käyttää milloin tahansa säännöllisen kolmanteen silmään keskittyneen meditaation aikana. Pidä tämä asento koko meditaation ajan.
*HUOMAA: TÄMÄ KÄSIASENTO ON VALINNAINEN. LOPUT VAIHEET 3-7 OVAT PAKOLLISIA.


3. Hengitä sisään nenäsi kautta ja hengittäessäsi ulos värähtele ”Thoth”. Thoth on kuunjumala ja kuudennen chakran hallitsija ja kolmas silmä on kuu. Vapauta hengityksesi hitaasti suusi kautta ja värähtele:
TH-TH-TH-TH-OH-OH-OH-TH-TH-TH yhdessä pitkässä uloshengityksessä (värähtele ääni kerran per uloshenkäys, kuten joogisen ”huminahengityksen” yhteydessä)

Nyt tämä on tärkeää. Pidä TH ja OH kuulumassa samaan aikaan. Sinun pitäisi tehdä TH ääni koko uloshengityksen ajan.
Kielesi pitäisi värähdellä hampaittesi välissä. Voi kestää muutama sekuntia sopeutua siihen kun alat tuntemaan sen keskellä otsaasi (kolmas silmä), älä huoli, jatka ainoastaan.

Yritä saavuttaa oikea värähtely jossa tunnet sen otsallasi. Tämä voi vaatia jonkin verran kokeilua. Tee se parhaasi mukaan. Sinun täytyy ehkä yrittää niinkin monta kertaa kuin 10–15 kertaa saadaksesi sen onnistumaan.

4. Tee ylläoleva neljä kertaa peräkkäin ja sitten rentoudu.

Image
5. Nyt kohdista kolmas silmäsi oikein visualisoimalla sen kärki osoittamassa sisäänpäin kuten kuvassa. Kolmannen silmän väri on kirkas valkoinen, kuin pienoisaurinko.

6. On erittäin tärkeää, että ylläoleva harjoite tehdään NELJÄNÄ peräkkäisenä päivänä, mieluiten 24 tuntia toisistaan erillään- Kun se on tehty ja olet suorittanut alustavan vaiheen kolmannen silmän avaamisessa ja aktivoinnissa.

7. Kun olet lopettanut, on tärkeää keskittyä (meditoida) kolmanteen silmääsi saadaksesi energian virtaamaan, tällä tavalla se avautuu kokonaan.
Sulje vain silmäsi ja ”katso” kolmanteen silmääsi keskellä otsaasi. On tärkeää rentoutua ja olla rasittamatta silmälihaksiasi, vaikkakin silmäsi ovatkin kiinni. Aluksi, siinä on useimmiten vain mustaa, riippuen kuinka aktiivinen kolmas silmäsi on, sitten mahdollisesti kieppuvia värejä ja muotoja kuin kaleidoskoopissa. Kuten ennustettaessa peilistä kuvat ja muodot väistyvät kuvien tieltä kun teet meditaatiota tarpeeksi kauan ja säännöllisesti. Muista pitää katseesi pehmoisena ja rentoutuneena. Paineen tai solmun tunteminen siellä on usein normaalia harjoitteen tekemisen jälkeen. Se tavallisesti katoaa ajan kanssa.

MITÄ VOIT ODOTTAA:

1. Yksi ensimmäisistä kokemuksista on päänsärky tai paine keskellä otsaasi. Tämä tunne voi myös tuntua kuin se tulisi sisältäpäin, useimmiten tuuman tai enemmänkin otsasi pinnan alta sillä se vaikuttaa kuudenteen chakraan. Tämä on positiivinen merkki, että käpyrauhanen on heräämässä ja alkamassa toimimaan terveellisellä tavalla.

Voit myös tuntea tämän säryn tai paineen milloin tahansa keskität huomiosi kolmanteen silmään tai meditoit kolmannen silmäsi parissa. Tämä on täysin normaalia ja helpottuu ajan mittaan.

*Jotkut ihmiset voivat kokea migreenin joka kestää useita tunteja. Sivuvaikutusten kovuus riippuu siitä kuinka näivettynyt käpyrauhasesi on alun perin.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Dec 31, 2015 8:19 pm

Posts: 290
Torah and the Jews exposed (by HP Hooded Cobra) is translated:
http://www.filedropper.com/toorajajuuta ... aljastettu

I have send it to him some days ago but I also want to share it there with some notes. My goal is to create Finnish Satan's library called Saatanan kirjasto.

NOTES ABOUT THE TRANSLATION:
- I had to change some fonts because original didn't support letter Ä/ä and Ö/ö.
- Hooded Cobra's funny writing style, wordplay, like "mudslim"/"Jokehovah"/"Jewsus" wasn't always possible to translate but I still tried to stay as close to the original as possible. Xian is translated with a word meaning christian. Kike is translated with similar word jutku.
- I translated the ET-races, reptilians (reptiliaanit) and greys (Harmaat) are well-known but Nordics didn't have Finnish name so I just decided to call them Pohjoiset (meaning Nordics) and I put into brackets the English name.

FUTURE TRANSLATIONS:
I have nearly translated all meditations in volume I of Satan's library. I don't feel like the 2nd and 3rd volumes are in hurry because Finns are not so advanced in satanic meditation. Exposing Xianity might be my biggest tranlation project for this year.

If there is some very important sermons I would like to see them so I could translate them.

I wrote very long text about Finland's history and modern migrant situation, communism and nazism in Finland, Finno-German relations and other good stuff like alternative media and mainstream media... but I was logged out so it got lost as I logged in because I didn't copy-paste it. My intuition told me to write it but probably it had no-importance for anyone so it might be better this way :) That text was also off-topic because it had nothing to do with my translating work so... So be it.

Clock is 03:15 but I still have to do the reversal rituals so this is going to be fun night.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Sat Jun 25, 2016 3:15 pm

Posts: 290
I noticed this just today:
http://dawn666blacksun.angelfire.com/Finland666.htm

I have took very long pause from translating mainly because I did the job alone and lost motivation and hope when I had to meditate and fo my usual work at the same time. Now when I noticed the Satan's library I feel like fixing the translation of exposing christianity page is higher priority than the meditations which are mainly translated.

I might start to fix the current translation of exposing christianity and I apologize for not doing the project I started from start to finish.

Should I start another topic for the Exposing Xianity -project or keep everything there?

The only fully translated file is Torah and the jews exposed book by Hooded Cobra. I have it in my computer.
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Thu Jun 30, 2016 12:13 pm

Posts: 290
(Notes: I save the text that I have written into my computer and I also share it there. Now I'm translating exposing christianity because it is already in the Finnish version of Satan's library but it is currently done by online translator and it contains many mistakes. // I named the text Totuus kristinuskosta meaning Truth about christianity because "exposing christianity" wouldn't look so good/natural in Finnish... It is due to language differences. // I also left the quote from book "The Astral Body" in English because most Finns can read English and I wanted to save the original quote without altering it. // I keep making short notes at the beginning of each section just so it is easier for future translators to understand why I took some decisions concerning the translation.)

Exposing Christianity - Foreword

Alkusanat

Perehtyen, uskoen ja eläen valhetta, kristinuskon edistyneemmillä tasoilla, kristitty omaksuu teennäisen olemuksen ja alkaa näyttää valheelta:
Erittäin tunnettu kalpea ulkonäkö, joka peitetään hymyllä. Valhe tulee esiin kristityn fyysisessä minässä.

Kristityt väittävät taukoamatta, että ”Paholainen pettää” ”Paholainen pettää…” Mitä he eivät huomaa on, että kaikki mistä he syyttävät paholaista on todellisuudessa Jumala jota he palvovat. Jumala, joka tunnetaan Jahvena/Jehovana.
Kaikki mistä kristityt syyttävät ”Paholaista” on todellisuudessa heidän oma Jumalansa.
Tähän löytyy todisteet raamatullisissa kirjoituksissa:

"Murhaaja ja valehtelija alusta"
"Ihmisvihaaja"
"Kaikkien kansojen pettäjä"

Ongelma on, että harvat OIKEASTI lukevat Raamattua. Useimmat vain uskovat mitä heille on kerrottu liittyen kristinuskoon ja Raamattuun. Harvat lukevat sen ja voivat nähdä mitä se on.

On todettu, että "Lopussa totuus paljastuu ja monet haluavat liittyä viimeisellä hetkellä, mutta silloin on liian myöhäistä..."

Liittyen joukkomielen voimiin:
"The power of the united thought of a number of people is always far more than the sum of their separate thoughts: it would be more nearly represented by their product"
–The Astral Body and Other Phenomena, kirjoittanut Lieut. Colonel Arthur E. Powell © 1927

Seuraavat artikkelit tarjoavat todisteet, että kaikki mitä kristinuskoon ja Raamattuun kuuluu onVARASTETTU muilta uskonnoilta, jotka edellisivät sitä kaikkialla ympäri maailmaa. Kristinusko on väline okkulttisen/hengellisen tiedon poistamiseksi väestöltä, jotta tämä voima voitaisiin pitää muutamien hallussa massojen manipuloimista ja orjuuttamista varten.

Ymmärtääkseen Raamattua todella ja nähdäkseen totuuden täytyy olla erittäin oppinut liittyen okkultismiin. Joukkomieli on erittäin voimakas. Kun opiskelee tarpeeksi kauan ja saavuttaa edistynyttä tietoa okkultismista, totuus on erittäin järkyttävä. Koko juutalaiskristillinen Raamattu on katastrofaalisiin mittasuhteisiin edennyt huijaus, jonka erittäin selvä päämäärä on käyttää subliminaalisia keinoja ja uskovaisten kanavoitua psyykkistä energiaa.

Aina kun kristinusko tai sen apujoukot ottivat hallinnan valtiosta tai maakunnasta, muinaiset hengelliset tekstit ja arkistot poistettiin ja/tai tuhottiin ja ne joilla oli hengellistä tietoa murhattiin inkvisition toimesta. Tämä lopetti sen tiedon, jota käytettiin ja yhä käytetään manipuloimaan tietämätöntä väestöä hengellisillä/okkulttisilla voimilla, kierron. Raamattu on yksi kaikkein voimakkaimmista subliminaalisista välineistä joita harvat valitut käyttävät orjuuttaakseen massoja. Enemmistö ihmisistä on tietämättömiä tästä, koska heiltä puuttuu tietoa liittyen okkultismiin, ajatusten voimaan ja psyykkiseen energiaan. Voimiin jotka toimivat vahvistaakseen uskoa, että okkultismi, mielenvoimat ja henki ovat vain hölynpölyä.

Muinaisten arkistojen tuhoaminen mahdollisti vaihtoehtoisen ”historian” kirjoittamisen, joka on poistanut ihmiskunnalta yhteyden alkuperäisiin juuriinsa.
Menneisyyden hallitseminen on tärkeää, koska manipuloimalla sitä miten ihmiset ajattelevat menneisyydestä, se vaikuttaa myös nykyiseen ja tulevaisuuteen.

Koko Raamattu on erittäin voimakas subliminaalinen väline täynnä okkulttisia numeroita, viestejä, vertauksia ja varastettua aineistoa, jota on vääristelty muinaisista uskonnoista. Lisäksi tämä kirja on täytetty psyykkisellä energialla ja voimalla aiheuttaa pelkoa ja tehdä siitä uskottavan. Kun ihmisen silmät ovat auki ja hänellä on tarvittavaa tietoa *taika* ei enää ole tehokas. Juutalaiskristillisen Raamatun koko perusteema on muodostaa juutalaisen kansan fiktiivinen historia joukkomieleen. Sillä mitä joukkomieli uskoo on voimaa ja energiaa manifestoitua todellisuudessa sillä ajatukset ovat energiaa.

Vatikaanin kirjastossa on säilöttynä tuhansia muinaisia esoteerisia kirjoja ympäri maailmaa jotka on varastettu ja kerätty vuosien saatossa sekä pidetty poissa julkisuudesta. Katolinen kirkko, joka muodostaa kristinuskon perustan, on salaisen yhteisön, joka on väärinkäyttänyt okkulttista voimaa orjuuttaakseen massoja, hallinnassa. Päämäärä on ihmiskunnan lopullinen orjuuttaminen jota kohti he ovat työskennelleet väsymättä ja armottomasti.

Kaikki tämä on suoraan vaikuttanut jokaiseen meistä. Ihmiskunta on kärsinyt tarpeettomasti, koska siltä on kielletty tämä tieto. Ihmisiä on pakotettu vuosisatoja maksamaan omasta tuhostaan pitämään tämän valheen rikkaana ja kestävänä. Tämän paheellisen huijauksen hengissä säilyminen vaatii vain yhtä asiaa – TIEDON PUUTETTA!

Päinvastoin sitä mihin useimmat ihmiset on indoktrinoitu, juutalaisuus, kristinusko ja islam ovat suhteellisen uusia uskontoja. Ihmiskunnan historia ulottuu kymmenien tuhansien vuosien taakse. Nämä kolme ovat työskennelleet taukoamatta pitääkseen hengellisen/okkulttisen tiedon poissa meiltä käyttäen tätä voimaa, joka meillä kaikilla on.

Nämä niin-kutsutut ”uskonnot” ovat rakentuneet murhan, kidutuksen ja valheiden päälle ja ainoa keino jolla mikään näistä valheista voi selviytyä on luoda enemmän valheita ja tuhota ne ihmiset jotka tietävät totuuden. Kristinusko ei ole mitään muuta kuin ohjelma. Siinä ei ole mitään hengellistä. Miljoonat ihmiset kärsivät masennuksesta, toivottomuudesta ja sekaannuksesta elämiinsä liittyen. Sielu tarvitsee valoa ja erittäin harvat tietävät tämän tai aktiivisesti harjoittavat voimameditaatiota joka kirjaimellisesti ”pelastaa” heidän sielunsa. Johtuen tiedon puutteesta ja tietämättömyydestä liittyen okkultismiin ihmiskunta on asetettu voimakkaan taian alaisuuteen käyttämällä okkulttista voimaa ja indoktrinoitu olemaan esittämättä kysymyksiä liittyen näihin kolmeen ”uskontoon”. Tätä on voimistettu vuosisatoja kristittyjen lähettäessä psyykkistä energiaansa ja sieluja kanavoitavaksi tämän valheen jatkumiseksi, mikä loppujen lopuksi tulee hyödyttämään ainoastaan muutamia valittuja.

Kaikki mistä kristityt syyttävät ”Paholaista” on todellisuudessa heidän oman Jumalansa työtä.

"Murhaaja ja valehtelija alusta alkaen"
"Ihmisvihaaja"
"Kaikkien kansakuntien pettäjä"

Lainaus juutalaisesta Talmudista:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias saapuu jokaisella juutalaisella tulee olemaan 2800 orjaa."
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Fri Jul 22, 2016 8:31 am

Posts: 290
(Notes: translating this text about Old Testament took some time because I had to check nearly every name and text if there was already a existing translation which I could use. Some texts mentioned are not in Finnish so I had to translate them myself.)

Vanha testamentti paljastettu

Useimmat kristityt ja monet muut uskovat juutalaiskristillisen Raamatun olevan ”Jumalan” sanaa. Oikeasti melkein kaikki mitä Raamatussa on, on varastettu ja vääristelty pakanallisista uskonnoista joka edeltävät juutalaiskristillisyyttä tuhansia vuosia ympäri maailmaa, ja erityisesti kauko-idästä.

"Me tulemme tuhoamaan Jumalan" –lainaus Siionin viisaiden pöytäkirjoista.

Hepreaksi kirjoitetut ”Viisi Mooseksen kirjaa” jotka tunnetaan myös ”Pentateukkina”, yhdessä Tooran kanssa on VARASTETTU ja VÄÄRISTELTY egyptiläisestä ”TAROTISTA”. Huomaa- Torah on anagrammi sanasta Tarot. Tunnetuin esimerkki tarotista ovat 78 kortin pakkaa joita myydään nykyisin monissa myymälöissä ja käytetään ennustamiseen. Tarot sisältää viisi maata (eli ryhmää) [tästä on varastettu ja vääristelty numero viisi]: sauvat/tulen kepit, ilman miekat, veden maljat, maan pentaakkelit ja eetterin torvet. Torvien maa jätettiin pois normaaleista pelikorttien sarjoista, ja kaikki mitä siitä jäi jäljelle on narri-kortti mikä säilyi jokerina. Kaikki näistä ovat ihmissielun elementtejä [tuli, maa, ilma, vesi ja eetteri] ja tarotin viesti on ennustuskykyjen lisäksi Magnum Opus mikä johtaa fyysiseen ja henkiseen täydellistymiseen ja kuolemattomuuteen. Kaikki tämä varastettiin ja väärennettiin juutalaisten fiktiiviseksi historiaksi, jolla ei ole mitään tekemistä hengellisyyden kanssa.

Juutalainen Talmud ohjeistaa juutalaisia tuhoamaan ei-juutalaiset ja orjuuttamaan heidät sillä ”YHVH” on oikeasti juutalainen kansa.

Lainaus Talmudista:
Sanhedrin 58b. Jos pakana [ei-juutalainen] lyö juutalaista, se ei-juutalainen täytyy tappaa. Juutalaisen lyöminen on sama asia kuin Jumalan lyöminen.

Fiktiivisen juutalaisen ”Jumalan” ”Jahven/Jehovan” nimi on luotu korvaamaan monien ei-juutalaisten/pakanallisten jumalten nimiä. Henkiolento ”Jehova” on fiktiivinen. Nimi ”Jehova” on varastettu roomalaisen Jumalan ”Joven” nimestä yhtenä esimerkkinä.
"Hurskas Dr. Parkhurst. . . todistaa Diodorus Sisilialaisen, Varron, pyhän Augustinuksen, jne., auktoriteetistä, että juutalaisten lao, Jehova, tai ieue oli latinalaiten ja etruskien Jove." "JHVH/IEUE oli alun perin egyptiläinen Auringon jumala Ra: Ra oli taivaanisä, jonka yksi nimitys oli ’Huhi’, eli ikuinen, mistä heprealaiset johtivat nimen ”Ihuh." "Juutalainen mystinen perinne näki alkuperäisen Jehovan androgyyninä, hänen nimessään yhdistettiin Jah [jod] ja Eevan esi-heprealainen nimi, Havah tai Hawah, joka kirjoitetaan he-vau-he heprealaisin kirjaimin. Neljä kirjainta yhdessä muodostivat pyhän tetragrammatonin, JHVH, Jumalan salaisen nimen.” Me voimme myös nähdä Zeuksen[Jove] ja Prometheuksen antagonistisen tarinan toimineen innoittajana kapinallisen Jumalan, joka tuomittiin ja eristettiin tiedon tuomisesta ihmiskunnalle."
[1]

Ihmiskunnan alkuperäinen uskonto oli polyteistinen [monijumalainen]. Alkuperäisessä heprealaisessa Raamatussa käytetään sanaa ”Elohim”. "Ensimmäisen Mooseksen kirjan kokoojien ja muokkaajien, jotka kamppailivat julistaakseen uskoa yhteen jumalaan aikana, jolloin maailmassa uskottiin moniin jumaliin, ärsytykseksi Raamatun kertomuksista löytyy useita kohtia, joissa puhutaan jumalista monikossa. Jumalaa tarkoittava sana [kun Herrasta ei käytetä erityisesti nimeä Jahve], ei ole yksiköllinen muoto El vaan monikko Elohim. [2]

Kristinuskon dualismi on varastettu zarathustralaisuuden, joka edelsi kristinuskoa vuosisatoja, dualismista. [3] Jahve/Jehova korvasi Ahura Mazdan ja muinaiset jumalat jotka olivat alkuperäisiä jumalia [Ahriman, joka on Aryan (arjalainen) ja tarkoittaa ”ylhäistä” sanskritiksi] leimattiin ”pahoiksi” jotta voitaisiin luoda monoteistinen Jahve/Jehova. Alkuperäiset jumalat muunnettiin demoneiksi ja hirviöiksi, jotka kuvattiin pahoina. [4] Useimmat päätyivät ”Goetiaan”. Huomaa samankaltaisuus sanan ”Goet”-juuren kanssa, joka tarkoittaa ”Paholaista” ja halventavan juutalaisen sanan ”Goy”, monikossa ”Goyim”, joka tarkoittaa ei-juutalaista välillä."

Tämä Katolisesta ensyklopediasta poimittu lainaus on erittäin paljastava:
"Samalla tavalla kuin kreikkalaiset ja roomalaiset ovat palvoneet jumaliaan uskoen heidän olevan hyviä, mutta kristilliset kirjoitukset julistavat kaikki pakanoiden jumalat demoneiksi.“
– Katolinen ensyklopedia: Paholaisen palvonta http://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm
DEMONIT OVAT EI-JUUTALAISTEN JUMALIA!!!!

Mithra, taivaallinen välittäjä Ahura Mazdan ja Angra Manyun [Ahriman] välillä, omaa lukuisia samankaltaisuuksia Nasaretilaisen ”Jeesus Kristuksen” kanssa. Mithra oli pelastaja, joka Nasaretin tavoin julistettiin ennalta profeettojen toimesta, joka syntyi luolassa [monet kuvaukset Nasaretilaisen syntymästä väittävät hänen syntyneen luolassa], ja poikkeuksellisen tähden ilmestyminen. Mithra myöhemmin syrjäyttäisi Vishnun, joka zarathustralaisuutta edeltäneessä vedalaisuudessa oli maailman pelastaja. [5]

Seuraava on todiste monista erilaisista ja monimuotoisista lähteistä joista juutalaiskristillinen Raamattu on peräisin:

LUOMINEN/GENESIS:
Enuma Elish joka edelsi Raamattua vähintään 1000 vuotta, ja jonka oletetaan olevan paljon vanhempi. Taulut ovat nykyisin British Museumissa.

Atrahasiksen tarina edeltää raamatullista Genesistä yli 1000 vuotta tai enemmän. Molemmat näistä luomiskuvauksista edeltävät kristinuskoa ja juutalaiskristillistä Raamattua vuosisatoja. Molemmat paljastavat, että täällä oli ”JUMALIA” eikä pelkästään ”yksi Jumala”. Tämä on missä juutalaiset tekivät virheitä useiden ristiriitaisten kirjoitusten lisäksi. On ilmiselvää, että juutalaiskristillinen Raamattu ei ole ”Jumalan” sanaa. Typerät raamatulla hakkaavat idiootit paasaavat kuinka ”Jumala on täydellinen”. Tässä on kanssa toinen ristiriita.

Molemmat näistä luomiskuvauksista edeltävät kristinuskoa ja juutalaiskristillistä Raamattua vuosisatoja. Molemmat paljastavat, että oli ”JUMALIA” eikä vain yhtä ”Jumalaa”.

1. Mooseksen kirja kappale 1, jae 26: ""Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme…"
Tämä kumoaa juutalaisten monoteistisen Jahve-myytin.
Avaruudesta saapunut Jumala, joka tunnetaan nimellä EA [Saatana] loi ihmiset geenitekniikan kautta, ja useita muitakin jumalia/jumalattaria osallistui luomiseen. Katso alla olevaa kuvaa sumerialaisesta luomisesta. Tämä oli alun perin kaiverrettu kiveen, se on tuhansia vuosia vanha; kristinuskon edeltäjä.
Image

Tulva
Gilgameshin tulvakertomus edeltää kristillistä versiota vähintään yli 1000 vuodella. Juutalaiskristillinen Raamattu väittää, että ”Jahve” aiheutti tulvan. Todellisuudessa ”Enlil” salli tulvan tapahtumisen. Selvitettyämme Enlilin alkuperää maailmassa olemme löytäneet, että hänet tunnettiin nimellä ”Bel”, joka kehittyi nimeksi ”Baal” ja myöhemmin hänestä tuli "Beelzebub" joka oli filistealaisten jumala.

”Tulva" on toinen muinainen ALLEGORIA, joka on VARASTETTU ja vääristelty alkuperäisistä pakanauskonnoista ja jolla on tekemistä tulvan energian kanssa Magnum Opus -työskentelyn aikana, jonka jälkeen tulee näkyjä väreistä jotka merkitsevät, että tärkeä osa on suoritettu. Värien allegoria on mistä kjuutalaiset käsikirjoittajat saivat ”sateenkaaren” ja "Jaakobin värikkään puvun" [aura]. Allegoriat ja KÄSITTEET olivat VARASTETTUJA ja väärennetty mauttomiksi juutalaisiksi hahmoiksi joita ei-juutalaisten tulisi orjamaisesti palvoa. Pyhät uskonnolliset opetukset, joiden tarkoitus oli kehittää ihmiskuntaa hengellisesti, häpäistiin ja korvattiin juutalaisella roskakirjallisuudella. Näillä FIKTIIVISILLÄ juutalaisilla hahmoilla EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ hengellisyyden tai sielunkehittämisen kanssa.

"Nooa" rakensi arkin.
EA varoitti "ZIUSUDRAA" joka tunnetaan myös nimellä "UTNAPISHTIM," eikä "Nooaa", tulevasta tulvasta ja ohjeisti häntä rakentamaan arkin. Legenda on sumerilainen ja akkadilainen/babylonialainen alkuperältään. "Atrahasis-eepos" on akkadilainen/babylonialainen kuvaus suuresta tulvasta.
”Kyyhky" palasi arkkiin oliivipuun oksa mukanaan ilmoittaen, että tulva oli ohi ja vedet olivat laskeneet. Alkuperäisessä sumerilaisessa kuvauksessa KORPPI eikä ”kyyhky” löysi kuivaa maata. [6]

BAABELIN TORNI
Tähän liittyy taas enemmän kuin yksi Jumala. Jumalat poistuivat Maasta tulvan aikoina. Huomaa ”JUMALAT.”
Raamattu väittää, että ”Jahve” sekoitti Baabelin tornia rakennuttaneiden kansojen kielet. Tämäkään ei mennyt näin. Juutalaiskristillisen Raamatun kirjoittaneet juutalaiset tekivät virheen ja tästä löytyy todistusaineistoa taas useammasta kuin yhdestä Jumalasta:
1. Mooseksen kirja kappale 11; jae 7:
"Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." JÄLLEEN KERRAN tässä on osallisena enemmän kuin yksi Jumala. Huomaa monikko.

”Baabelin torni” on toinen ALLEGORIA. Muinaisina aikoina ihmiset kykenivät kommunikoimaan telepaattisesti ilman sanoja. Tämä otettiin meiltä pois, mutta siitä on jälleen tulossa todellisuutta, kun monet meistä kokevat tämän mielen ja sielun avaamisen – voimameditaation kautta.

Kymmenen käskyä
Monet Vanhan testamentin laeista kymmenen käskyn ohella varastettiin:

Hammurabin laista:
Alla on valokuva basalttisesta kivitaulusta, joka näyttää sumerilaisen Auringon juamalan Shamashin antamassa Hammurabille taulua jossa lukee lait. ”Shamash” tunnetaan myös nimellä ”Asasel, niin-sanottujen ”langenneiden enkelien” johtaja, ”Igigi” pohjoisen (eng. Nordic) muukalaisia avaruudesta jotka ottivat ihmisvaimoja.
Image

Esimerkkinä: 2. Mooseksen kirja: 20:
16 Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.

On varastettu Hammurabin laista 3: "Jos herra saapuu väärän todistuksen kanssa, eikä pysty todistamaan sanojaan, ja tapaus liittyy elämiin, sitten tuo herra saakoon kuolemantuomion."

Lisää Hammurabin laista varastettua:
2. Mooseksen kirja 21:24 silmä silmästä, hammas hampaasta, käsi kädestä, jalka jalasta

Hammurabi 196: "Jos herra on tuhonnut ylimystöön kuuluvan silmän, heidän tulee tuhota hänen silmänsä."
Hammurabi 200: "Jos herra on lyönyt irti arvoisensa herran hampaan, tulee hänen hampaansa lyödä irti."

Sumerilainen laki
Ur-Nammun laki on vanhin muinaisen Lähi-Idän laki, jonka arkeologit ovat jälleen löytäneet. Sumerilainen laki 1800 eaa. Kuuluu vanhimpaan säilyneeseen lakiperinteeseen.

Heettiläisten laki
Vaikka heettiläisten laki oli samankaltainen Hammurabin lain kanssa se sisälsi kaksi sataa pykälää sääntöjä jotka kuvaavat seksuaalisen moraalittomuuden suvaitsemista ja painottavat taloudellisia asioita. Heettiläiset jalostivat ohraa ja vehnää, panivat ohrakaljaa. Rahayksikköinä käytettiin hopeapaloja.

Assyrian keisari Tiglat-Pileser I:n käyttöön ottama Keski Assyrian laki vuosilta 1115- 1077 EAA.
Alun perin lakiteksti, joka painotti sosiaalisia asioita ja Assyrian hallinnon intressejä. Löydettiin vuonna 1903 Assurista, Irakista. Kirjoitettu nuolenpääkirjoituksella viidelletoista savitaululle. Lukuisat raamatun kirjoista, kuten toinen-, kolmas- ja viides Mooseksen kirja, on varastettu Assyrian lakiteksteistä.

Uus-Babylonialainen laki
Raamatun sananlaskujen kirjan kirjoitukset on VARASTETTU lukuisista lähteistä:

Ahiqarin sanat
Ahiqar oli Sanheribin, Assyrian kuningas vuosina 704-681 eaa. neuvonantaja. Vuonna 1906 saksalaiset arkeologit kaivoivat, Elefantinen raunioista nykyisestä etelä-Egyptin kaupungista nimeltä Aswan, esille kopion hänen opetuksistaan, merkittynä yhteentoista palimpsesti paryruskääröön.

Vertailtavaa:
Joka isäänsä ja äitiänsä kiroaa, sen lamppu sammuu pilkkopimeään. San.20:20 , tämä on VARASTETTU tästä:
"Joka ei koe ylpeyttä isänsä ja äitinsä nimistä, älköönAurinko hänelle paistako." Ahiqar 9:137
__________________

Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa; San. 13:24

VARASTETTU tästä:
"Älkää säästäkö poikaanne vitsalta muuten et pysty pelastamaan häntä pahuudelta." Ahiqar 6:81
__________________

Kärsivällisyydellä taivutetaan ruhtinas, ja leppeä kieli murskaa luut. San. 25:15

VARASTETTU tästä:
Kuninkaan lausunto on pehmeä, mutta silti terävämpi ja voimakkaampi kuin kaksiteräinen puukko." Ahiqar 7:105

Amen-em-opetin opetukset
Amen-em-opet, Ka-nakhtin poika, opetti Egyptissä aikavälillä 1200 - 1000 eaa. Teksti löytyy British Museum:ista nimellä Papyrus 10474 ja osa Torinosta, Italiasta kirjoitustaululta. Papyruksen sanotaan olevan peräisin Thebasta ja en arvellaan olevan 10. tai 6. vuosisadalta eaa.

Vertaile seuraavia:

Kallista korvasi ja kuuntele viisaitten sanoja ja tarkkaa minun taitoani, Sillä suloista on, jos kätket ne sisimpääsi; olkoot ne kaikki huulillasi valmiina. San. 22:17-18

VARASTETTU tästä:
Kallista korviasi, kuule mitä on sanottava,
Avaa sydäntäsi ymmärtääksesi se,
Anna sen levätä vatsasi arkussa
Jotta se voisi olla avain sydämeesi."
Amen-em-opet 3:10
__________________

Älä raasta vaivaista, siksi että hän on vaivainen, äläkä polje kurjaa.
San. 22:22

VARASTETTU tästä:
"Pidä huoli, että et ryöstä sorretulta etkä polje kurjaa."
Amen-em-opet 2:1
__________________

Jos vihamiehelläsi on nälkä, anna hänelle leipää syödä, ja jos hänellä on jano, anna hänelle vettä juoda. Sillä niin sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle, ja Herra sen sinulle palkitsee. San. 25:21-22

VARASTETTU tästä:
"Jätä hänet jumalan käsiin;
Täytä hänen vatsansa leivälläsi,
Että hän olisi tyydyttynyt ja joutuisi häpeään."
Amen-em-opet 5:8
__________________

Älä siirrä ikivanhaa rajaa äläkä mene orpojen pelloille, Sillä heidän sukulunastajansa on väkevä, ja hän ajaa heidän asiansa sinua vastaan. San. 23:10-11

VARASTETTU tästä:
"Älä siirrä rajamerkkiä viljelykelpoisen maan rajoilta.
Äläkä häiritse mittausnuoran asentoa
Älä ahnehdi kyynärän maata perään.
Äläkä kajoa lesken rajaan."
Amen-em-opet 7:12-15
__________________

Parempi vähä Herran pelossa kuin paljot varat levottomuudessa.
San. 15:16
Parempi vähä vanhurskaudessa kuin suuret voitot vääryydessä. San. 16:8

VARATETTU tästä:
Parempi vähä, jonka jumala sinulle antaa,
Kuin viisituhatta vääryydellä otettua."
Amen-em-opet 8:19
[Tämä myös pilkkaa niitä Nasaretilaisen ruokkimiin "viiteen tuhanteen."]
__________________

Parempi vihannesruoka rakkaudessa kuin syöttöhärkä vihassa..
San. 15:17
Parempi kuiva kannikka rauhassa kuin talon täysi uhripaistia riidassa.
San. 17:1

VARASTETTU tästä:
"Parempaa on leipä, kun sydän on onnellinen
kuin rikkaudet tuskan kanssa."
Amen-em-opet 9:9
__________________

Älä rupea pikavihaisen ystäväksi äläkä seurustele kiukkuisen kanssa, että et tottuisi hänen teihinsä ja saattaisi sieluasi ansaan, San. 22:24-25

VARASTETTU tästä:
"Älä tervehti äkkipikaista vihassasi, jotta et satuttaisi siinä samassa omaa sydäntäsi."
Amen-em-opet 13:8
__________________

Syömäsi palan sinä olet oksentava, ja suloiset sanasi sinä tuhlasit turhaan. San. 23:8

VARASTETTU tästä:
"Suuntäydeltä liian hyvää leipää niellessäsi tulet oksentamaan."
Amen-em-opet 14:13
__________________

Älä huomispäivästä kersku, sillä et tiedä, mitä mikin päivä synnyttää. San. 27:1

VARASTETTU tästä:
"Älä haaskaa yötä peläten huomista. Aamunkoitossa millainen on huominen?
Ihminen ei tiedä millainen huominen on."
Amen-em-opet 19:11
__________________

Monet ovat miehen mielessä aivoitukset, mutta Herran neuvo on pysyväinen. San. 19:21
Ihmisen sydän aivoittelee hänen tiensä, mutta Herra ohjaa hänen askeleensa. San. 16:9

VARASTETTU tästä:
"Eri asioita ovat ihmisten sanat ja Jumalan teot."
Amen-em-opet 19:15
__________________

Olenhan ennenkin sinulle kirjoittanut, antanut neuvoja ja tietoa. San. 22:20
(suom. huom. englanninkielisessä yhtäläisyys näkyy selvemmin: ”Have I not written thirty sayings for you, sayings of counsel and knowledge.”)

VARASTETTU tästä:
"Näe nämä kolmekymmentä kirjaa
Ne viihdyttävät; ne ohjeistavat.
Ne ovat ensimmäisiä kaikista kirjoista."
Amen-em-opet 27:5

Ptah-hotepin opetukset
Ptah-Hotep opetti 2450 eaa. tienoilla, Egyptin vanhan valtakunnan viidennen dynastian aikana. Hänen opetuksensa ovat säilyneet savitauluissa ja papyruskääröissä, nykyisin ne löytyvät Pariisin Bibliothéque Nationalesta. Sananlaskujen kirjan lisäksi monet kirjoitukset Saarnaajan kirjasta ja Siirakilta on varastettu Ptah-Hotepin opetuksista.

Egyptiläiset rakkauslaulut
Egyptiläiset rakkauslaulut ovat yli 1000 vuotta vanhempia kuin Laulujen laulu. Yhtäläisyydet ovat erehtymättömiä. Harrisin papyrus 500 löydettiin Thebasta, Karnakin temppelistä.

Nefertitin näyt
Raamatun ”Kuninkaiden”- ja ”Danielin” kirjoissa toistuu molemmissa kohtaus kuninkaan viihdyttämisestä kuin myös hänen perikatonsa ennustaminen. Teema orjasta josta tulisi kuningas toistetaan "Haagarin tarinassa [1. Mooseksen kirja kappaleet 16 ja 21]. Nefertitin näyt ovat peräisin faarao Sneferun hallintokaudelta [2680- 2565 eaa.]. Hän kutsuu Nefertitin viihdyttämään häntä. Nefertiti ennustaa Vanhan kuningaskunnan tuhon ja Amenemhet I:n hallitseman uuden dynastian nousun [1991- 1786 eaa]. Lisäksi valtaosa mitä on kirjoitettu raamatullisiin 2.-, 3.- ja 5. Mooseksen kirjaan on peräisin Nefertitin näyistä EIKÄ ”Jahvelta”. On olemassa kristittyjä jotka ovat tarpeeksi tyhmiä uskoakseen, että heidän ”Jahvensa” on ainoa jumala.

LISÄÄ VARASTETTUA:
Joosefin ja Potifarin vaimon tarina; 1. Mooseksen kirja kappale 39. on varastettu egyptiläisestä Anubiksen ja Batan tarinasta.

MOOSEKSEN TARINAN KANSSA YHTÄLÄISIÄ:

* Sargonin syntymä
* Horuksen syntymä

1. Salaperäisyyttä syntymänympärillä
2. Asettaminen kaislakoriin
3. Jokeen asettaminen
4. Selviytyminen ja adoptio

Paljon Psalmien kirjan materiaalista on varastettu:

Atonin hymneistä:
Atonin hymnit voi löytää nykyisin Silmän haudasta. 1365- 1348 eaa.

Ba'alin ja Anatin tarinoista
Kaiverrettu kuuteen savitauluun Ugaritin kielellä; nuolenpääkirjoituksella. Noin 1400 eaa.

Urin valitusvirsi
Monet Joosuan kirjan kirjoitukset ovat peräisin:

Amarnan kirjeistä Merneptahin steelestä

Lisää varastettuja kirjoituksia raamatun Tuomarien kirjassa:

* Aghatin tarina
* Wenamonin tarina  Gezerin vuosikirja

Raamatun Samuelin ja Kuninkaiden kirjat sisältävät myös paljon varastettua materiaalia:

* Marin profetioista
* Meshan steelestä
* Karatepen kirjoituksista
* Salmanassar III:n annaaleista
* Salmanassar III:n musta obeliskista
* Tiglatpileser III:n annaaleista
* Sargon II:n annaaleista
* Siiloan kirjoitukset
* Yavne-Yamin kirjoitukset
* Lachlishin kirjeistä
* Aradin ostrakonista
* Sanheribin annaaleista
* Nebukadressar II:n annaaleista

Raamatun Esran ja Nehemian kirjojen varastettua materiaali on peräisin:

Kyyroksen sylinteristä
Jobin ja Saarnaajan kirjojen varastetut tarinat ja kirjoitukset ovat peräisin:

Keretin tarinasta
Tämä on Jobin alkuperäinen tarina, kirjoitettu Ugaritin kielellä [nuolenpääkirjoituksella], koottu noin 1400 eaa. "Ilimilku Kirjurin" toimesta. Tähän tarinaan sisältyy ”Keret” ja jumala ”El” EIKÄ Job ja jehova. Keretin perhe trategiat ja sairaudet ovat yhtäläiset Jobin tarinan kanssa. Alkuperäisessä tarinassa ”Saatana” ei koskaan ollut osallisena.
* Kärsijä ja sielu
* Maanviljelijä ja oikeus
* Kärsijä ja ystävät
Kuten voimme nähdä kristillinen ”uskonto” perustuu varastettuun materiaaliin jota on vääristelty ja väännelty jotta sillä voitiin manipuloida, sekoittaa ja pelotella ihmiskuntaa. Se on muuttanut ALKUPERÄISEN JUMALAN JA IHMISKUNNAN LUOJAN EAn/ENKIn, joka tunnetaan myös nimellä SAATANA/LUCIFER, ihmiskunnan viholliseksi. "Me tulemme tuhoamaan Jumalan" – Siionin viisaiden pöytäkirjat. Kristinuskoa on käytetty pilkkaamaan ja vääristelemään vanhoja jumalia, joista se pyrkii vieraannuttamaan ja korvaamaan väärällä ”Jahve/Jehovalla”. Lisäksi tätä hirvittävää ohjelmaa on käytettä välineenä luomaan puolustautumaton, orjan, mentaliteetti joka psykologisesti riisuisi ei-juutalaiset aseistaan hyväksymään kommunismin toisen juutalaisen ohjelman.

On usein sanottu, että todellinen pahuus ei voi luoda mitään. Kaikki oikeasti paha on keinotekoista. Todellisuudessa ”Jumala” ja ”Paholainen” ovat käännetty toisinpäin. Tämän typerän uskonnon koko perusta koostuu varastetusta materiaalista. Lisäksi se on elämänvastainen ja suisidaalinen. Siinä ei ole mitään hengellistä. Sen ainoa tarkoitus on katkaista ihmiskunta kokonaan pois todellisen luojamme, Saatanan, yhteydestä. Tekemällä niin reptiliaanit ja niiden kanssa työskentelevät tulevat saavuttamaan tavoitteensa, joka on ihmiskunnan orjuuttaminen juutalaisen kommunismin avulla. Saatana antaa meille tietoa ja voimaa. Ilman häntä ihmiskunta ei olisi mitään. Todellinen paha tunnetaan myös valheiden ja petoksen mestarina, Mitä suurempi petos voisikaan olla niiden osalta jotka seuraavat näitä uskonnollisia huijauksia ja kiroavat sekä pilkkaavat heidän Luojaansa? Monet muinaisista pakanauskonnoista kuten kreikkalaisten ja roomalaisten uskonnot jakoivat samoja legendoja ja jumalpantheoneja. Tämä on täysin erilaista kristinuskosta, joka on työskennellyt armotta tuhotakseen kaikki uskonnot väittäen olevansa ainoa oikea.


"TIETONI SALASSA EI OLE MUUTA JUMALAA KUIN MINÄ" – SAATANA
tekstistä "Rauha hänelle" (engl. Peace Be Unto Him – löytyy Joy of Satan -sivustolta)Lähteet:

[1]The Christ Conspiracy, The Greatest Story Ever Sold by Acharya S sivut 94-95
[2] The Stairway to Heaven by Zecharia Sitchin, sivu 99.
[3] World Book Encyclopedia article on Zoroastrianism, © 1989
[4] A History of the Devil by Gerald Messadié
[5] Cambridge illustrated History of Religions, edited by John Bowker. Sivut
216- 217
[6] Mesopotamia by Pamela F. Service, sivu 44.

Muut viitteet:

The Holy Bible- King James Version
Raamattu vuosien 1933/1938 kirkolliskäännös

The Ancient Near East, Volume I, edited by James B. Pritchard © 1958

Old Testament Parallels: Laws and Stories From the Ancient Near East by Victor
H. Matthews and Don C. Benjamin© 1991

A History of the Devil by Gerald Messadié© 1993, 1996

Encyclopedia Britannica
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html

Post Mon May 01, 2017 4:02 am

Posts: 276
@Valontuoja (I know I'm totally late to the party but better late than never I suppose)

Do you have the tools necessary to convert these translations into a PDF?
If you do not, I will happily do just that for you.

Let me know (:

Post Thu May 11, 2017 1:39 pm

Posts: 290
Thanks, Anne.

I contact you if I happen to need help.

These posts are not in any kind of order and the translations are not even close to being finished. I'm currently translating Exposing xianity pages and it takes some time. I'm currently translating the part about New Testament. When I some day manage to finish I will contact you. I also need to translate the pictures...
Joy of Satan -wikia for Finnish people:
http://fi.suomenjoyofsatan.wikia.com/wi ... atan_Wikia

Translation project for Finns:
topic11953.html


Return to JoyofSatan666